Petrescu, optimist în legătură cu șansele FCSB-ului în dubla cu Lazio

Petrescu, optimist în legătură cu șansele FCSB-ului în dubla cu Lazio
Fostul jucător al Stelei crede că echipa de pe locul 2 din Liga 1 poate învinge Lazio.

Antrenorul CFR-ului e convins că FCSB poate profita de forma slabă a italienilor și va reuși să îi învingă azi. "Statistica nu e de partea Stelei, pentru că nu a reușit să câștige niciodată cu o echipă din Italia. Totuși, sunt sigur că pot să învingă în această seară, îmi doresc foarte mult ca ei să câștige. Lazio nu e într-o formă foarte bună, a pierdut în ultimul meci 4-1. Nicio echipa nu e perfectă. Cred că o să fie 2-1 pentru Steaua", a declarat fostul fundaș.

Tehnicianul a fsot surprins și de înfrângerea PSG-ului de aseară, din Champions League. "Nu mă așteptam ca PSG să piardă. Dar, se pare că liga din Franța e mult mai slabă decât cea din Spania. Altfel nu îm explic cum Real Madrid, care se chinuie în campionat, a învins echipa care definlează în Franța. Real a meritat victoria, deși eu mă așteptam ca PSG să se califice. La acest scor e favorită Real Madrid", a mai spus Petrescu.

Fostul fotbalist de la Chelsea nu a ratat ocazia de a lăuda din nou campionatul englez, după victoria celor de la Liverpool împotriva lui FC Porto. "Liverpool am știut că va învinge, dar scorul de 5-0 m-a surprins. Este ceva incredibil la cel nivel. Nu au jucat cu Basel, au jucat totuți cu Porto. Asta arată cât de puternic e campionatul englez. Juventus a jucat cu echipa de pe lcoul 4 din Anglia, și cred că Tottenham a dominat meciul de la un capăt la altul. În acest moment campionatele din Anglia și Spania sunt cele mai bune din lume", a adăugat antrenorul

Rezultatele acestei săptămâni din UEFA Champions League:

Juventus - Tottenham 2-2

FC Basel - Manchester City 0-4

Real Madrid - PSG 3-1

FC Porto - Liverpool 0-5

FCSB - Lazio se joacă azi, de la 22:05, pe Arena Națională.

Comenteaza