Petrescu avertizează înaintea primului duel european al anului: "Nu putem să subestimăm un adversar valoros"

Petrescu avertizează înaintea primului duel european al anului: "Nu putem să subestimăm un adversar valoros"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj întâlnește campioana Armeniei, Pyunik Erevan, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Deși sorții au părut a fi de partea "feroviarilor", care își încep parcursul european cu o echipă mai slab cotată, Dan Petrescu trage un semnal de alarmă.

Antrenorul consideră Pyunik Erevan un adversar complicat și susține că trupa din Armenia este mai valoroasă decât pare la prima vedere.

"Am studiat adversarii noștri (n.r. – Pyunik Erevan, campioana Armeniei), ultimele cinci meciuri de campionat. Au mulți străini, cred că e un singur armean de națională, portarul, care e căpitan de echipă.

În rest au brazilieni, portughezi. Va fi precum un meci cu o echipă de play-off din România, cam așa e nivelul. Deci nu putem să subestimăm un adversar valoros. Toată lumea crede că e un adversar din Armenia și va fi ușor... în niciun caz.

Am vorbit cu Natcho de la Partizan, mi-a zis că e foarte greu să ajungă în grupele Champions League. Steaua Roșie Belgrad se chinuie să ajungă și are un buget de 50 de milioane de euro, iar Partizan are un buget de 15 milioane de euro. Deci ar fi ceva incredibil să ajungem în grupele Champions League, e un vis până la urmă", a spus Petrescu pentru Digisport.

Partida tur care se va disputa în Armenia va avea loc în 5 sau 6 iulie, în timp ce returul din Gruia e programat o săptămână mai târziu. 

Comenteaza