Petrescu avertizează înaintea partidei cu Gaz Metan: “Trebuie să facem un meci perfect dacă vrem să câștigăm”

Petrescu avertizează înaintea partidei cu Gaz Metan: “Trebuie să facem un meci perfect dacă vrem să câștigăm”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia are parte de un nou meci complicat în faza a doua a campionatului, în fața unei echipe care pierde greu puncte acasă.

Campionii au parte de prima deplasare din play-off, iar partida se anunță a fi una dificilă. Clujenii vor evolua la Mediaș în fața unei formații care pierde greu puncte pe propriul teren. Dovada e și rezultatul partidei de la începutul anului, 0-0, când “feroviarii” nu au reușit să treacă de barajul defensiv al medieșenilor.

Dan Petrescu e conștient de valoarea adversarului și și-a avertizat elevii înaintea partidei. “Nu cred că mai avem meciuri ușoare în play-off. Fiecare antrenor ar trebui să își dorească să câștige campionatul. Mediașul are un antrenor foarte bun, care pregătește foarte bine orice meci. Sunt o echipă agresivă și au jucători de mare valoare.

Eu nu văd de ce nu s-ar putea bate chiar la titlu. Diferențele vor fi făcute de micile detalii și de arbitraje. Ei au un spirit excelent acasă și trebuie să facem un meci perfect dacă vrem să câștigăm”, a declarat antrenorul.

Tehnicianul a dezvăluit și problemele de lot cu care se confruntă campioana. “Din păcate Burcă nu s-a antrenat cu echipa. Mai sunt și ceva probleme de lot și nu va fi ușor să aleg primul 11. Patru dintre incerți sunt cam în aceeași zonă. Ne dorim să îl avem pe Burcă cât mai repede, dar nici nu vrem să riscăm. Nu vreau să recidiveze și să stea mai mult”, a precizat Petrescu.

Partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș se va disputa luni, de la 20:30.

Comenteaza