Video Peteleu s-a întors cu ambiții mari la CFR Cluj: "Obiectivul e să luăm titlul și mi-aș dori o convocare la națională"

Peteleu s-a întors cu ambiții mari la CFR Cluj: "Obiectivul e să luăm titlul și mi-aș dori o convocare la națională"
| Foto: captura video

Fundașul lateral a revenit în Gruia după trei ani în care a trecut pe la echipe din Republica Moldova, România și Ungaria.

După experiențe la Sheriff Tiraspol, UTA și Kisvarda, Andrei Peteleu s-a întors la CFR Cluj, clubul alături de care a cunoscut cele mai importante succese ale carierei. Fundașul are ambiții mari la revenirea printre "feroviari" și speră la un nou titlu în Superligă, dar și la o convocare la echipa națională.

"Mă bucur din suflet că m-am reîntors acasă. Mă simt foarte bine, sunt cu zâmbetul pe buze și sunt pregătit pentru noile provocări. Mă simt acasă. Nu simt că am plecat. Am găsit același grup, același staff.

Ușor, ușor am intrat în ritmul echipei. Astăzi am făcut primul antrenament și sperăm ca de mâine să intrăm încet, încet în meci. M-am antrenat și în vacanță și înainte de vacanță. Acum sunt bine, sunt pregătit.

Aici găsești o mentalitate deosebită și acest lucru face ca an de an CFR să fie favorită. M-am maturizat, am avut parte de experiențe noi, am întâlnit oameni noi de la care am învățat lucruri bune sau mai puțin bune.

Discuțiile pe care le-am avut cu cei din staff și faptul că am avut niște probleme personale. Probabil și acest aspect m-a influențat mult să-mi doresc să revin. Obiectivul meu personal este să ajut echipa cât mai mult, să luăm titlul cu numărul nouă și dacă se poate mi-aș dori o convocare la națională. Fie ea într-un amical sau meci oficial", a spus fundașul.

În precedenta perioadă petrecută la CFR Cluj, Andrei Peteleu a marcat un gol și a oferit trei pase decisive în 62 de apariții. În plus, apărătorul lateral a cucerit trei titluri și o Supercupă a României alături de "feroviari".

Comenteaza