Peste 7000 de bilete vândute la derby-ul Clujului

Peste 7000 de bilete vândute la derby-ul Clujului
Clujenii se înghesuie în număr mare la derby-ul de deseară dintre „U" şi CFR Cluj, din semifinala Cupei României. Până în momentul de faţă s-au vândut peste 7.000 de bilete.

Dacă în prima parte a zilei de marţi se vânduseră peste 5000 de bilete, până miercuri dimineaţa numărul tichetelor achiziţionate la meci crescuse la 7.100. Organizatorii se aşteaptă însă ca suporterii celor două echipe să se înghesuie la casele de bilete abia înaintea marelui derby.

"Biletele se vând foarte bine şi acum. Există cerere, dra ne aşteptăm ca cel mai mare număr de solicitanţi să apară cu trei-patru ore înainte de meci", a declarat conducerea Cluj Arena.

Conducerea Universităţii a decis să se răzbune pe rivalii de la CFR, după ce la partida tur a semifinalelor Cupei României, 0-0, fanii "şepcilor roşii" au trebuit să plătească între 50 şi 80 de lei pentru a vedea partida. Astfel, "studenţii" au luat o măsură surprinzătoare pentru partida retur. Un bilet la peluza a II-a, inelul inferior, locul unde ar trebui să fie ocupat de galeria oaspeţilor, costă 200 de lei! În schimb, un tichet la inelul superior al peluzei I este numai 10 lei. Mai mult, abonaţii pot intra gratuit.

Ca să evite capcana organizatorilor, suporterii CFR-ului au lansat un apel pe Facebook. „APEL CĂTRE TOŢI SUPORTERII CFR!!! Miercuri, 1 aprilie, la ora 21:30, are loc pe stadionul Cluj Arena, returul din Semifinala Cupei României, dintre U Cluj şi CFR 1907 Cluj. Conducerea Universitatii Cluj a stabilit preţuri nesimţite pentru galeria noastra, 200 RON!

Astfel, Peluza Vişinie face apel către toată suflarea CFR-istă, SĂ-ŞI PROCURE TICHETE LA TRIBUNA 1, SECTOARELE 2F SI 2E(30RON/bilet)!!! Casele de bilete sunt deschise marţi, între orele 12:00-18:00 şi miercuri, în ziua meciului, între orele 10:00-19:30 (ATENŢIE! Casa de bilete se va închide cu DOUĂ ORE înaintea partidei!) AŞA CUM AM PROMIS, VOM FI PREZENŢI! ŞI LA BINE, ŞI GREU! HAI, CFR!!!".

Returul semifinalei Cupei României se dispută miercuri pe Cluj Arena, de la 21:30.

Comenteaza