Peste 20.000 de fani au cântat, la Paris, Hai România! GALERIE FOTO/VIDEO

Peste 20.000 de fani au cântat, la Paris, Hai România! GALERIE FOTO/VIDEO
Mihai Moga transmite de la Paris, unde Romania a cedat pe final, 1-2.

Mii de romani, in opinia noastra peste 20.000, au venit vineri la Paris sa sustina nationala tricolora. Ei ai umplut fanzone-ul de lanha Turnul Eiffel. Practic, zona dintre Tour Eiffel si L'Arc de Triomphe a fost romaneasca, plina de steaguri si tricouri galbene.

La acest meci, si la turneul final in general, au fost luate masuri exceptionale de securitate. Pe langa toti jandarmii si politistii francezi, ordinea este asigurata si de 1.000 de bodyguarzi privati.

Transportul spre Stade de France a fost ingreunat de greva de la Paris. Trenurile ai circulat mai rar, iar mijloacele de transport au fost supraincarcate.

La meci a asistat si premierul Dacian Ciolos.

Pe alocuri, galeria romana a reusit sa acopere vocile celor 70.000 de francezi. Din pacate, la final, cei care s-au bucurat au fost francezii, vctoriosi cu 2-1.


Franţa - România 2-1 (Giroud 57, Payet 89 / B. Stancu pen. 65)
Franţa: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Kante, Pogba (Martial 77) - Griezmann (Coman 66), Giroud, Payet (Sissoko 90+1).
România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Hoban - Popa (Torje 82), N. Stanciu (Chipciu 72), B. Stancu - Fl. Andone (Alibec 61).

Potrivit DolceSport, oficialii Federaţiei Române de Fotbal au surprins doi cetăţeni francezi care filmau antrenamentul echipei României. Sursa citată menţionează că cei doi francezi au instalat o cameră video pe plafonul unui autoturism şi au filmat antrenamentul echipei naţionale, şedinţă tehnică închisă publicului şi presei. FRF a depus o plângere la UEFA, ataşând şi o probă video, acuzând că reprezentativa noastră a fost spionată. Conform regulamentului, la antrenamentele închise accesul publicului şi reprezentanţilor mass-media este strict interzis, acesta fiind şi motivul pentru care FRF s-a adresat forului european. Franţa - România, meciul de debut al Campionatului European, se va disputa în această seară cu începere de la ora 22:00.

 

Etichete
Comenteaza