Peseiro a închis antrenamentele înaintea meciului cu Galatasaray

Peseiro a închis antrenamentele înaintea meciului cu Galatasaray
Sporting Braga nu mai are nici o speranţă la calificarea în primăvara europeană, înfrângerea de la Cluj trimiţând-o pe ultimul loc în grupă. Totuşi, portughezii vor să părăsească Liga Campionilor cu fruntea sus şi cu încă un milion de euro în conturi, sumă primită de la UEFA în cazul unei victorii cu Galatasaray.

Antrenorul Jose Peseiro (foto) a promis că Sporting nu se va menaja deloc cu Galata şi, mai mult decât atât, a hotărât să închidă antrenamentele echipei până la meciul de miercuri, semn că ia în serios confruntarea împotriva campioanei Turciei. „Ne pregătim în linişte şi anunţ că vom juca doar la victorie cu Galatasaray. Ar fi imoral să nu facem asta şi ar însemna să arătăm lipsă de respect faţă de suporterii noştri. Nu ne vom menaja de deloc şi pregătim foarte serios acest ultim meci din grupă. Este păcat că nu mai avem şanse la calificare, Braga ar fi meritat să fie mult mai sus după jocul arătat şi după valoarea echipei", a spus Peseiro, în presa din Portugalia.

Sporting Braga are doar 3 puncte în grupa H, unde ocupă ultimul loc. Portughezii au învins-o pe Galatasaray chiar în Turcia, cu 2-0, dar au pierdut restul partidelor cu CFR şi Manchester United.

 

Etichete
Comenteaza