Un internațional român de la CFR Cluj, dorit de o echipă importantă

Un internațional român de la CFR Cluj, dorit de o echipă importantă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia și-ar putea pierde unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani.

Revenit pe gazon la meciul finalul anului trecut, în partida cu Universitatea Cluj, după o pauză de mai bine de trei luni, Cristi Manea ar putea fi aproape de plecarea de la CFR Cluj. În ciuda accidentării suferite în toamnă, fundașul are în continuare o cotă bună, iar un club important se interesează de serviciile sale.

Potrivit Digisport, Galatasaray a pus ochii pe internaționalul român, care s-ar putea înscrie pe lunga listă a jucătorilor autohtoni care au evoluat pentru clubul din Istanbul. Turcii sunt în căutarea unui fundaș dreapta, după ce l-au vândut pe titularul Sacha Boey la Bayern Munchen.

Transferul lui Cristi Manea ar putea reprezenta o afacere excelentă pentru Galatasaray, având în vedere că fundașul în vârstă de 26 de ani se află în ultimele 6 luni de contract, nu a semnat încă prelungirea înțelegerii cu CFR, iar prețul său este unul redus.

În actualul sezon, apărătorul a strâns 10 prezențe în Superligă și preliminariile UEFA Conference League, reușind să înscrie un gol. Totuși, de-a lungul timpului, Manea a îmbrăcat de 214 ori tricoul vișiniu și a câștigat 5 titluri și două Supercupe ale României alături de CFR Cluj. 

Comenteaza