Pe cine vrea Gigi Becali în playoff. Nu e "U" Cluj

Pe cine vrea Gigi Becali în playoff. Nu e "U" Cluj
Gigi Becali | Foto: gsp.ro

Patronul de la FCSB a comentat, în stilul propriu, lupta pentru playoff dintre Farul, Universitatea Cluj, Sepsi, UTA și Hermannstadt.

„Pe cine vreau în play-off? Eu vreau Hermannstadt. Lumea zice că poate o să fie omenie, dar la Hermannstadt sunt oameni de afaceri. Nu-l văd pe Măldărășanu să facă omenie. E prea serios. Ei cred în asta, eu nu mai cred în omenii.

Staff-ul vrea pe Sepsi, că e cea mai serioasă și se bat cu toți. Spun că U Cluj ar avea omenie cu CFR, că sunt din același oraș, și la Hermannstadt ar fi omenie. Dar eu nu cred că mai sunt omenii și blaturi. Ei spun că Sepsi nu are prietenie cu nimeni. Sunt unguri și nu contează la ei”, a spus Gigi Becali, potrivit GSP.

Prin prisma clasamentului, cinci echipe se bat pe ultimele două locuri din play-off: Farul, Universitatea Cluj, Hermannstadt, Sepsi și UTA. Asta după ce FCSB, Rapid, CFR și Universitatea Craiova s-au calificat deja.

Înaintea ultimei runde din campionatul regular, clasamentul arată astfel:

5. Farul - 42 p
6. FC Universitatea Cluj - 41 p
7. Hermannstadt - 40 p
8. UTA - 40 p
9. Sepsi - 37 p (dar și meci în minus, cel cu Voluntari de luni seara)

Toate meciurile din ultima etapă în care sunt implicate echipe cu șanse la play-off se dispută vineri seara de la 20: 

  • CFR Cluj - Hermannstadt
  • Dinamo - UTA 
  • Petrolul - Sepsi
  • Voluntari - "U" Cluj
  • Botoșani - Farul

Cum se califică "U" Cluj în play-off

Varianta 1: câștigă meciul din deplasare cu Voluntari

Varianta 2: face egal cu Voluntari, cu condiția ca trei dintre următoarele patru lucruri să se întâmple: să piardă Farul pierde, să nu câștige Sepsi, să nu câștige UTA, să nu câștige Hermannstadt

Varianta 3: pierde cu Voluntari, dar Hermannstadt și UTA nu câștigă, iar Sepsi nu adună mai mult de 4 puncte cu Voluntari (luni) și Petrolul (vineri). "Studenții" sunt dezavantajați la duelurile directe doar cu UTA, astfel că arădenii ar lua fața clujenilor în cazul în care cele două echipe termină la egalitate de puncte campionatul regular.

Comenteaza