Patronul CFR-ului, dispus să îl cedeze pe Otele la FCSB. Prețul stabilit de Varga

Patronul CFR-ului, dispus să îl cedeze pe Otele la FCSB. Prețul stabilit de Varga
| Foto: facebook.com/cfr1907

Finanțatorul formației din Gruia a anunțat sume în schimbul căreia e pregătit să renunțe la golgheterul echipei clujene.

Patronul rivalei FCSB și-a exprimat interesul pentru Philip Otele, iar reacția lui Nelu Varga nu a întârziat să apară. Conducătorul CFR-ului i-a stabilit prețul jucătorului, pe care e dispus să îl cedeze imediat formației din capitală.

"Am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă. Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă.

Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa", a declarat Varga pentru Fanatik.

În cele 33 de partide jucate în Superligă, Philip Otele a marcat 13 goluri și a oferit 7 pase decisive.

Comenteaza