Paszkany: “Ai probleme mari când conteşti un jucător de la Brazi sau Şoimii Flămânzeni!”

Paszkany: “Ai probleme mari când conteşti un jucător de la Brazi sau Şoimii Flămânzeni!”
Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, i-a ironizat pe conducătorii lui Dinamo, care cer să câştige meciul cu Sportul la “masa verde”, invocând nereguli în legitimarea unui jucător al “studenţilor”.

CFR-ul a ajuns pe locul I după înfrângerea neaşteptată a lui Dinamo cu Sportul Studenţesc, dar lucrurile ar putea lua o altă întorsătură după ce formaţia din Ştefan cel Mare a anunţat că vrea să câştige la "masa verde", contestând dreptul de joc al unui "student". Cazul va fi analizat miercuri de Comisia de Disciplină, iar acest lucru i-a pus în gardă pe oficialii CFR-ului. Finanţatorul Arpad Paszkany spune că se aşteaptă la orice decizie, inclusiv un verdict favorabil lui Dinamo, care ar retrograda CFR-ul pe locul secund. Arpad Paszkany îi ironizează pe "câini" pentru tentativa de a întoarce rezultatul.

Nici o zi fără scandal în Liga I. Insuccesul lui Dinamo cu Sportul Studenţesc, de pe teren propriu, nu poate fi digerat de conducerea clubului. Învinşi fără drept de apel de "studenţii" bucureşteni (1-3) şi depăşiţi de CFR Cluj, dinamoviştii au găsit soluţia salvatoare şi vor să întoarcă rezultatul la comisii. Mai precis, clubul din Ştefan cel Mare contestă utilizarea lui Ionuţ Şerban, un fundaş dreapta de 17 ani sosit recent la Sportul Studenţesc. Fostul său club, Chimia Brazi, a precizat că nu şi-a dat acordul ca jucătorul să ajungă în Regie, iar transferul nu este regulamentar, dar Sportul susţine că fotbalistul a fost legitimat cu acte în regulă. Dinamo vrea să profite şi speră să obţină o victorie la "masa verde", care ar reinstala-o pe locul I, peste CFR.

Directorul sportiv al bucureştenilor, Constantin Dănilescu, a explicat că a depus deja un memoriu şi aşteaptă judecarea cazului. "Încă de la pauza meciului am sesizat această problemă şi am depus o contestaţie în privinţa jucătorului Ionuţ Şerban", a punctat oficialul dinamovist. Comisia de Disciplină va analiza miercuri cazul, iar Paszkany a luat foc. "Nu mă miră nimic în România şi când vorbim de Dinamo chiar nu mă mai surprinde nimic. Până la urmă, orice este posibil, se pot lua puncte unora să se dea altora, se găsesc mereu soluţii de genul acesta. Atunci când te temi şi conteşti un jucător venit de la Brazi sau de la Şoimii Flămânzeni sau mai ştiu eu de unde, atunci ai o problemă gravă, mai multe nu vreau să spun", a declarat boss-ul CFR-ului pentru ZIUA de CLUJ.

Patronul "feroviarilor" are emoţii în ceea ce priveşte lupta pentru titlu şi o vede şi pe Steaua intrată în cursă. "Vreau să cred că putem să ne menţinem pe locul I până la final, asta dacă nu intervin alţi factori decât cei sportivi. Trebuie să fim maximalişti în tot ceea ce facem pe teren şi să câştigăm meci de meci, iar la finalul campionatului să celebrăm un nou titlu de campioni. Repet, dacă nu cumva se vor câştiga puncte la «masa verde» sau prin alte locuri, pentru că eu am învăţat că mă pot aştepta la orice. Şi Steaua a intrat în cursa pentru titlu, ne batem şi cu ei, la fel ca şi cu Rapidul ", a adăugat Paszkany.

Mâine, formaţia "feroviară" va evolua împotriva echipei care a adus-o pe locul I, Sportul Studenţesc. Meciul este programat la ora 15:30 în Regie şi va fi transmis în direct pe GSP TV şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

 

 

Comenteaza