Pandurii – “U” Cluj 1-5. “Studenții” încheie turul cu o victorie categorică

Pandurii – “U” Cluj 1-5. “Studenții” încheie turul cu o victorie categorică
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” s-au impus pe sinteticul de la Târgu-Jiu și, la jumătatea campionatului, se află pe locul al șase în Liga 2.

Clujenii au început bine partida, iar Gavra a semnat prima ocazie a meciului, în minutul 12. La faza următoare, portarul Cotolan a respins și lovitura de cap a lui Goga. După mai bine de o jumătate de oră de joc, Ene a înscris pentru prima dată în acest sezon și a deschis scorul. “U” Cluj a dominat jocul, iar cu trei minute înainte de pauză, Goga a majorat diferența. Astfel, după primele 45 de minute, scorul era 2-0.

Gazdele au început mai bine actul secund, iar Dur-Bozoancă i-a salvat pe clujeni la 10 minute de la reluare. Portarul “studenților” a salvat din nou în fața aceluiași Raiciu, iar în partea opusă, Gavra a dus scorul la 3-0. Cu un avantaj confortabil pe tabelă, “Șepcile roșii” au redus din turație, iar Pârvulescu a înscris golul de onoare al gazdelor, în minutul 78. Ultimele minute au aparținut în totalitate clujenilor, care au mai marcat de două ori, prin Kofi și Hațiegan, scorul final fiind 5-1.

Echipe de start:

Pandurii Târgu-Jiu: Cotolan - Vodă, Gheorghe, Ciobanu, Vasilescu, Raiciu, Milenko, Raiciu, Cenaj (Cotolan ‘46), Tudoran (Blejdea ‘65), Pârvulescu, Nsiah (Popescu ‘70)

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - A. Coman, Abrudan, Cordoș, Berci - Kofi, Sepsi - Ene, Goga (Ursu ‘78), Taub – Gavra

În urma victoriei de la Târgu-Jiu, clujenii au acumulat 38 de puncte și urcă pe locul 5 în Liga 2. Următorul meci pentru “U” va fi tot în deplasare, împotriva Metaloglobus Bucureşti.

Comenteaza