Optimism în tabăra Universității Cluj înaintea meciului cu UTA: "Sunt convins că băieții vor face un joc bun"

Optimism în tabăra Universității Cluj înaintea meciului cu UTA: "Sunt convins că băieții vor face un joc bun"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul "Șepcilor roșii" crede în șansele formației sale împotriva vecinei din subsolul clasamentului Superligii.

Aflate pe locurile 14 și 15 înaintea duelului direct, atât Universitatea Cluj, cât și UTA speră la un succes care să le scoată din zona roșie a clasamentului. Eugen Neagoe, tehnicianul "studenților", s-a declarat optimist în legătură cu partida, în ciuda problemelor de lot cu care se confruntă.

"Băieții sunt conștienți de importanța jocului. Sunt convins că ne va aștepta o partidă dificilă. La fel ca și noi și adversarul își dorește să iasă din acea zonă. Și ei își doresc să acumuleze puncte.

Pe noi ne interesează problemele cu care ne confruntăm. Haită nu va fi în lot, vom vedea dacă vom reuși să îi recuperăm pe Iliev, Romario, Bic și Filip. Trebuie să trecem peste absolut orice, ca duminică cei care intră în teren să dea dovadă de caracter, așa cum au făcut-o și până acum.

Nu cred că e o finală, e un joc de campionat. Este foarte important ca în fiecare joc echipa să acumuleze puncte. Mai sunt încă 10 meciuri din sezonul regulat, așa că este mult timp. Este un meci important și nu îmi doresc să pierdem.

Avem jocuri în care întâlnim și adversari care în acea zi sunt mai inspirați, dar sunt convins că băieții vor face un joc bun, am mare încredere", a declarat Neagoe.

Cum vede Florin Purece duelul cu UTA

Mijlocașul originar din Arad a evoluat în trecut pentru echipa alb-roșie, însă nu consideră că partida e una specială pentru el și speră la o victorie duminică.

"Va fi probabil un meci de luptă. Așa a fost și cu Rapid, sperăm să facem un joc mai complet, să înscriem și să câștigăm. Avem nevoie de trei puncte și sper să le obținem. Eu am jucat la UTA, însă cu mulți ani în urmă.

E un meci important, dar nu e nimic special. Trebuie să avem atitudine, să ne facem jocul și să marcăm. În ultimul meci ne-a lipsit doar golul. Sper să fie cât mai mulți suporteri la meci și să reușim împreună", a spus mijlocașul.

Partida dintre Universitatea Cluj și UTA e programată duminică, de la 14:30.

Comenteaza