Oficialul CFR-ului a analizat duelul de la distanță cu FCSB: "Lucrurile merg în direcția bună"

Oficialul CFR-ului a analizat duelul de la distanță cu FCSB: "Lucrurile merg în direcția bună"
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Marius Bilașco a făcut o comparație dintre cele două echipe care ocupă primele locuri în clasamentul Superligii.

Așa cum au obișnuit în ultimii ani, CFR Cluj și FCSB sunt principalele candidate la titlul de campioană. Lupta de la distanță are loc și în actualul sezon, trupa din capitală fiind pe primul loc, iar "feroviarii" pe poziția secundă, însă cu mai puține meciuri disputate.

Marius Bilașco, oficialul formației din Gruia, a comparat cele două echipe și e de părere că omogenitatea FCSB-ului poate reprezenta un avantaj. Cu toate acestea, directorul sportiv al CFR-ului are încredere în fotbaliștii sosiți recent la Cluj.

"Noi suntem o echipă nouă, încă avem multe lucruri de pus la punct. Am arătat bine, am legat niște rezultate, dar suntem o echipă complet nouă. Cu toate acestea, reușim să fim acolo, ceea ce e un lucru pozitiv.

Lucrurile merg în direcția bună, avem jucători de calitate și cu o oarecare experiență. Eu sper ca timpul care va trece peste această echipă și meciurile pe care le vom desfășură să ne facă mai puternici.

FCSB a rămas cu aceeași echipă, doar unul sau doi jucători noi, ceea ce cred că e un avantaj", a declarat oficialul formației din Gruia la PrimaSport.

Șase victorii, o remiză și un eșec au înregistrat "feroviarii" în actuala stagiune a Superligii, singurul meci pierdut fiind chiar împotriva celor de la FCSB, scor 0-1, în etapa a 4-a din sezonul regulat.

Comenteaza