Oficialii din Gruia nu regretă vânzările către Rapid: "Am fost nevoiţi să îi cedăm"

Oficialii din Gruia nu regretă vânzările către Rapid: "Am fost nevoiţi să îi cedăm"
| Foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Șefii CFR-ului nu privesc în urmă spre jucătorii transferați în ultimul timp la formația din capitală.

În urmă cu aproape 3 ani, Rapid revenea în prima ligă și începea seria transferurilor între cele două echipe ce poartă tricouri alb și vișiniu. Pe rând, Alex Ioniță, Nicolae Carnat, Marko Dugandzic, Florin Ștefan, Vali Costache, Christopher Braun, Claudiu Petrila și Ermal Krasniqi ajungeau din Gruia în Giulești.

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a analizat aceste mutări, cu accent pe ultimele trei nume, care au contribuit la un parcurs excelent al Rapidului în Superligă. Oficialul din Gruia susține că nu regretă transferurile și că sumele încasate de pe urma mutărilor au ajutat clubul clujean.

"Noi nu păcălim. Când pleacă jucători de la CFR Cluj, sunt jucători valoroşi şi este important să avem această ştampilă, această imagine. Şi Braun şi Krasniqi au fost impecabili. Nu întâmplător au fost aduşi la CFR Cluj.

Am fost nevoiţi să îi cedăm. Asta înseamnă economia de piaţă. Atâta timp cât a fost acest transfer într-o perioadă importantă pentru noi şi am avut acele încasări, nu pot să spun că este un regret.

Avem soluţii în continuare. Uitaţi Otele cum evoluează, Deac este în revenire de formă şi era important ca Petrila şi Krasniqi să evolueze. Cei de la Rapid au făcut efortul financiar şi merită să fie acolo, sus", a declarat Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza