Oficialii campioanei reacționează în cazul datoriilor către Edi Iordănescu: ”CFR Cluj întotdeauna își respectă obligațiile”

Oficialii campioanei reacționează în cazul datoriilor către Edi Iordănescu: ”CFR Cluj întotdeauna își respectă obligațiile”
| Foto: facebook.com/cfr1907/

Directorul sportiv al formației din Gruia, Marius Bilașco, a explicat modul în care clubul clujean achită chiriile jucătorilor și antrenorilor.

După ce a fost publicată informația conform căreia CFR Cluj nu a plătit timp de câteva luni chiria pentru locuința lui Edi Iordănescu, oficialii campioanei au decis să reacționeze. Marius Bilașco a dezvăluit că nu există posibilitatea unor restanțe financiare, având în vedere că atât jucătorii, cât și antrenorii au trecută în contract o sumă pentru achitarea chiriei.

“Aș vrea să menționez acest lucru: CFR Cluj nu face contracte de chirii, CFR Cluj introduce chiria fiecărui jucător sau antrenor în contractul lui. Deci, CFR Cluj nu avea cum să aibă datorii la nimeni pentru chirii, ăsta este un aspect.

Și, cu siguranță, cine a dat această informație și nu e din cadrul clubului, nu e de la noi, în acest moment, ar trebui să se gândească mai bine la această informație.

Fiecare jucător sau antrenor are trecut în contract o anumită sumă pentru chirie, pe care, bineînțeles, el și-o plătește sau își alege să stea unde dorește. Își plătește singur chiria, bineînțeles, banii sunt plătiți de către club către jucător, nu către anumiți chiriași.

CFR Cluj întotdeauna își respectă obligațiile contractuale, de aici te las pe tine să deduci dacă i-am plătit banii de chirie sau nu lui Edi Iordănescu”, a spus directorul sportiv al campioanei pentru Prosport.

Comenteaza