Oficial: Sougou a semnat cu Olympique Marseille

Oficial: Sougou a semnat cu Olympique Marseille
Senegalezul şi-a pus semnătura pe un contract valabil trei ani şi jumătate cu Olympique Marseille şi a impresionat încă de primul antrenament.

Cotidianul „L'Equipe" notează că fotbalistul ar putea fi inclus în lotul lui OM chiar la următorul meci, cu Rennes, de sâmbătă. „Cu siguranţă nu va juca din primul meci, dar este posibil să prindă banca de rezerve. Are nevoie de puţin timp de acomodare, însă e un tip foarte disciplinat şi am văzut la el multă dorinţă de a juca, de a asculta. Mă bucur foarte mult că am reuşit să îl aducem", a spus tehnicianul Elie Baup, după primul antrenament la care a participat Sougou.

Fostul „ceferist" a fost remarcat şi de colegii de echipă. „O primă impresie? Este foarte bun, e rapid şi cel mai mult îmi place că e altruist, e un om de echipă", l-a lăudat şi mijlocaşul Rod

Fanni.Sougou a semnat cu Olympique Marseille azi, după ce a trecut cu bine şi testele medicale. Mijlocaşul a intrat repede în programul echipei şi este aşteptat în curând pe teren, mai ales de suporteri, cărora le-a şi făcut o primă declaraţie de dragoste: "Olympique Marseille este cea mai mare echipă din Franţa şi mi-am dorit de când eram mic să joc aici. Visul s-a îndeplinit şi sper să avem rezultate cât mai bune. Le promit fanilor că voi da totul pe teren pentru OM", a spus fostul jucător al CFR-ului.

 

 

Comenteaza