OFICIAL. Naţionala de fotbal a României revine la Cluj

OFICIAL. Naţionala de fotbal a României revine la Cluj
Federația Română de Fotbal (FRF) a hotărât, marți, 20 decembrie, ca meciul dintre România și Danemarca, de anul viitor, din preliminariile Campionatului Mondial 2018, să se dispute pe Cluj Arena.

Decizia forului condus de Răzvan Burleanu a fost comunicată către FIFA, informează site-ul oficial al Federației. Va fi al treilea meci jucat de "tricolori" pe arena din Parcul Central, după amicalul cu Spania din 27 martie, încheiat 0-0, și partida din debutul preliminariilor CM 2018, cu Muntenegru, terminată 1-1.

FRF a fost nevoită să mute acest joc după sancțiunile primite luni, 19 decembrie, din partea forului mondial, pentru evenimentele de la jocul cu Polonia. Sancțiunile au prevăzut ca două partide ale României din aceste calificări să se desfășoare în afara Bucureștiului, plus o amendă de 95.000 de franci elvețieni.

România - Danemarca se va disputa anul viitor, pe 26 martie, la Cluj, în cel de-al cincilea meci din preliminariile CM din 2018. Naționala lui Christoph Daum ocupă locul 4 din Grupa E, cu doar 5 puncte.

Rezultatele înregistrate de ”tricolori” în primele patru meciuri din actuala campanie:

România - Muntenegru 1-1

Armenia - România 0-5

Kazahstan - România 0-0

România - Polonia 0-3

Comenteaza