Ofertă incredibilă pentru Miriuță. Ce salariu a refuzat pentru a rămâne la CFR

Ofertă incredibilă pentru Miriuță. Ce salariu a refuzat pentru a rămâne la CFR
Tehnicianul "feroviarilor" a primit în această iarnă o ofertă de 45.000 euro pe lună și un contract pe un sezon de la Guizhou Hengfeng Zhicheng, echipă nou promovată în Super Liga chineză.


">

”Acolo puteam să câştig de zece ori mai mult decât la Cluj. Dar eu nu trădez. Am venit la CFR să ajut, într-un moment greu, şi îmi doresc să rămân cât mai mult timp aici pentru că într-un an de zile nu poţi face performanţă. Îţi trebuie trei ani ca să ajungi unde îţi propui, să câştigi campionatul. Acesta e obiectivul meu", a declarat Vasile Miriuță pe Digisport.

Guizhou Hengfeng Zhicheng, formația care l-a dorit pe Miriuță, este nou promovată în prima ligă din China şi evoluează pe stadionul olimpic din Guiyang, care are o capacitate de 52.000 de locuri. Gruparea asiatică i-a propus antrenorului din Gruia un salariu de 45.000 euro lunar și un contract pe un sezon cu posibilitate de prelungire.

Vasile Miriuță se află pentru a doua oară pe banca "feroviarilor", obținând 12 victorii, 6 remize și 7 eșecuri cu CFR Cluj în toate competițiile. În Liga 1, echipa clujeană ocupă locul 6 după 21 etape, cu 30 puncte. Actuala deținătoare a Cupei României a început sezonul cu o penalizare de șase puncte.

Comenteaza