Ofertă din Turcia pentru Cristi Manea / Vrea să plece de la Cluj liber de contract

Ofertă din Turcia pentru Cristi Manea / Vrea să plece de la Cluj liber de contract
| Foto: https://www.prosport.ro

Unul dintre oamenii de bază ai CFR-ului, Cristi Manea, a intrat în ultimele șase luni de contract cu echipa din Gruia şi amână semnarea prelungirii contractului cu patronii de la Cluj. 

Situația lui Cristi Manea (26 de ani) este tensionată și din punct de vedere contractual. Acesta mai are angajament cu CFR Cluj doar până în vară, iar deocamdată cele două părți nu s-au înțeles cu privire la termenii de prelungire. 

Cristi Manea, fundașul dreapta al CFR-ului, ar fi refuzat până acum propunerea de prelungire a contractului cu CFR Cluj și ar vrea să plece liber de contract.

Potrivit ProSport, patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, va merge în Spania pentru a-l convinge pe Manea să semneze prelungirea contractului. Deplasarea de urgență ar avea loc luni, 15 ianuarie, în cantonamentul clujenilor, pentru a-l convinge pe Manea să rămână și după luna iunie 2024 la Cluj.

Vizita omului de afaceri în Spania ar putea fi inutilă deoarece Cristi Manea ar avea deja oferte clare din campionatul Turciei şi fotbalistul ar fi gata să plece din Superliga României. 

Totodată, mai există interes pentru fundaşul CFR-ului și de la echipe din a doua jumătate a clasamentului din Ligue 1, potrivit surselor ProSport. 

Cota lui Cristi Manea în acest moment este de 3,2 milioane de euro, potrivit publicației transfermarkt. În vara lui 2019, fundaşul a fost evaluat chiar la 4 milioane de euro.

Comenteaza