O nouă etapă, o nouă remiză. Universitatea Cluj, egal cu CSM Reșița în primul meci din retur

O nouă etapă, o nouă remiză. Universitatea Cluj, egal cu CSM Reșița în primul meci din retur
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa clujeană a încheiat la egalitate jocul din etapa cu numărul 20 din eșalonul secund, scor 1-1, împotriva nou-promovatei din Banat.

Universitatea Cluj și-a respectat statutul de favorită și s-a instalat în jumătatea adversă încă din startul jocului. După aproape un sfert de oră, Telcean a avut prima ocazie, în urma unui corner, dar balonul treimis de fundaș a trecut peste poartă. În ciuda dominației clujenilor, oaspeții au reușit să deschidă scorul prin Ene, care l-a învins pe Dur-Bozoancă cu un șut din apropiere, după ce portarul “studenților” a respins inițial (20). Răspunsul gazdelor a venit 10 minute mai târziu, Alex Pop a luat o acțiune pe cont propriu, a fentat mai mulți adversari, dar a trimis balonul în bară.

Până la pauză, jocul s-a disputat mai mult la centrul terenului, dar ambele echipe au avut șanse mari de a înscrie în ultimele minute. Danci a șutat periculos, iar Dur-Bozoancă a respins în bară pentru ca balonul să ajungă la Velici, care a ratat din poziție ideală. La cealaltă poartă, Horvat a respins șutul din lovitură liberă al lui Gavra, iar scorul pauzei a fost 1-0 pentru reșițeni.  

La revenirea de la cabine, Adrian Falub a făcut două modificări, însă impactul noilor jucători nu s-a văzut în jocul “studenților”. Deși alerga după egalare, Universitatea Cluj nu a putut pune presiune pe defensive oaspete. Problemele din atacul “Șepcilor roșii” au fost vizibile din nou, iar lipsa unui coordonator și-a pus amprenta pe jocul echipei clujene. Totuși, în minutul 64, în urma unui corner, Dican a reușit să restabilească egalitatea. Până la final, "studenții" au încercat să obțină cele trei puncte, însă în zadar. Astfel, scorul final al partidei a fost 1-1. 

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio, Telcean, Crăciun, Tiago (Taub ‘46) - Andre Ceitil (Guedj ‘46), Dican, Rafa - Al. Pop, Gavra, Pîrvulescu (Mihalcea ‘80)

CSM Reşiţa: Horvat - L. Acka, Ehmann, Vasiu, Vădrariu - Danci, C. Cristea - Săulescu, Velici (Poiană ‘70), Dat (Răducan ‘74) - D. Ene

Pentru Universitatea Cluj urmează o deplasare pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Comenteaza