Noul golgheter al CFR-ului are planuri mari: “Vreau să fiu unul dintre cei mai buni atacanți din lume”

Noul golgheter al CFR-ului are planuri mari: “Vreau să fiu unul dintre cei mai buni atacanți din lume”

Unul dintre tinerii transferați de clubul din Gruia în pauza de iarnă și-a pus deja amprenta pe jocul echipei secunde a “feroviarilor”.

În perioada de mercato, CFR Cluj a achiziționat mai mulți jucători importanți pentru prima echipă, însă și-a îndreptat atenția și spre viitor. “Feroviarii” au transferat trei tineri africani și un jucător din Panama.

Printre aceștia se numără și atacantul Emmanuel Yeboah, cel care deja a și reușit să puncteze pentru echipa secundă a campioanei. Ghanezul a intrat pe parcursul partidei cu SCM Zalău, din Liga a 3-a și a înscris golul victoriei.

Tânărul fotbalist are planuri mari și își dorește să ajungă la fel ca și idolul său, Asamoah Gyan, unul dintre cei mai cunoscuți atacanți africani din ultimii ani.

“Asamoah Gyan este idolul meu. Sper să repet performanțele sale la echipa națională și la echipele de club. Vreau să fiu unul dintre cei mai buni atacanți din lume”, a spus atacantul pentru ghanasoccer.net.  

Emmanuel Yeboah vine din liga secundă din Ghana, unde a înscris 10 goluri și a oferit 4 pase decisive în 16 apariții pentru Young Apostles.

Comenteaza