Noua conducere a Universității Cluj, întâlnire cu rectorul UBB

Noua conducere a Universității Cluj, întâlnire cu rectorul UBB
| Foto: fcucluj.ro

Președintele clubului FC Universitatea Cluj Constantin Răduță și managerul general Ovidiu Blag, au început seria de întâlniri cu rectorii universităților clujene.

„Astăzi (vineri - n.red.), a avut loc o întâlnire cu domnul Daniel David, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai și cu prorectorul Dan Lazăr. A fost o întrevedere operativă și constructivă în ceea ce privește pârghiile concrete ale colaborării dintre FC Universitatea Cluj și Universitatea Babeş-Bolyai.

Domnul rector ne-a asigurat de sprijinul domniei sale și a instituției de învățământ pe care o reprezintă, prin suport logistic la elaborarea planului managerial propus de către conducerea FC Universitatea Cluj.

Domnul Daniel David își dorește ca această comunitate a Universității Babeș – Bolyai, ce înglobează peste 50.000 de studenți, să devină din ce în ce mai activă în viața clubului FC Universitatea Cluj, alături de celelalte universități clujene și Primăria Cluj-Napoca.

Pentru a ne implica cât mai eficient în managementul clubului, misiunea noastră comună este aceea de a crea un club puternic, o echipa completă, iar prentru aceasta e nevoie și de o relație cât mai bună cu sponsorii și suporterii celui mai iubit club din Ardeal”, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial fucluj.ro.

Comenteaza