Video Noua achiziţie de la "U" Cluj, Roberto Romeo: "Am venit aici să promovez, să dau tot ce am mai bun pentru club, pentru suporteri"

Noua achiziţie de la "U" Cluj, Roberto Romeo: "Am venit aici să promovez,  să dau tot ce am mai bun pentru club, pentru suporteri"

Cu opt ani jucați pe prima scenă a fotbalului românesc, Roberto Romeo a venit la ”Universitatea” Cluj pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului promovării.

FC Universitatea Cluj a perfectat transferul fundașului dreapta italian Roberto Romeo. Cu opt ani jucați pe prima scenă a fotbalului românesc, fotbalistul vine la ”U” pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului promovării.

Într-un interviu pentru fcucluj.ro, Roberto a vorbit despre transferul la ”U”, ce înseamnă România pentru el, dar și despre lupta pentru primele locuri ce se va da în a doua parte a sezonului.

Romeo a spus că a fost sunat de Andrei Cordoș, iar apoi a ținut legătura cu acesta. "Am decis alături de familia mea să fac o schimbare și să vin aici, la ”U”. Mutarea la "U" Cluj înseamnă mult pentru mine, să vin la o nouă echipă. Recunosc că nu a fost ușor să plec de acolo, unde am stat opt ani de zile, dar am venit aici să mă bat la promovare, alături de un club cu ambiție și cu tradiție. Vreau să joc, să îmi arăt valoarea și să punem cu toții umărul la promovare", a declarat noua achiziţie de la Universitatea Cluj. 

Cea mai importantă calitate a fotbalistului în jocul de fotbal este viteza. "Calitatea mea cea mai importantă este viteza și stau bine în teren. Acum am acumulat și eu mai multă experiență, având deja 31 de ani, dar clar viteza e calitatea mea principală", a declarat acesta. 

Acesta a ajuns în România din Italia în urmă cu opt ani. Colegii la Mediaș care vorbeau italiana l-au ajutat mult la început cu limba română. Apoi, a învățat româna și s-a adaptat destul de bine. Despre România spune că este a doua lui casă. "Am trăit aici opt ani de zile. Am soția aici, am copilul și vine și al doilea. M-am adaptat foarte bine și trebuie să mulțumesc României pentru tot"

Mesajul lui Romeo pentru suporterii Universității este clar: "Am venit aici să promovez, să dau tot ce am mai bun pentru club, pentru suporteri". Acesta recunoaşte că suntt multe echipe care vor să tragă la promovare. şi că nu va fi ușor, pentru că fotbalul din Liga a II-a e destul de tare, însă bătălia se va da până la ultima etapă.

Sursa: Facebook "U" Cluj

Comenteaza