Video Notele ZIUA, după victoria la scor reușită de CFR Cluj în fața celor de la FC Botoșani. Păun și Deac au fost vedetele serii în Gruia

Notele ZIUA, după victoria la scor reușită de CFR Cluj în fața celor de la FC Botoșani. Păun și Deac au fost vedetele serii în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a reușit să treacă fără probleme de una dintre echipele neînvinse ale campionatului, după un meci în care clujenii au evoluat din nou în stilul ofensiv prestat încă de la începutul sezonului.

Deși gândul întregului club este la returul cu Slavia Praga, “feroviarii” au reușit să mențină seria bună din campionat și să își păstreze prima poziție în ierarhia Ligii 1. Deși oaspeții au început mai bine jocul din Gruia, elevii lui Dan Petrescu au rezolvat repede soarta partidei, cu trei goluri înscrie într-un interval de 18 minute. Și actul secund le-a aparținut tot clujenilor care au mai înscris o dată, dar au și încasat un gol în minutul de final.

Giedrius Arlauskis – Nota 6. Deși a arătat nesiguranță în primele minute, nu mai fost pus la încercare de către oaspeți.

Ionuț Peteleu – Nota 7. Revenit în banda stângă, fundașul a evoluat în nota sa obișnuită din acest sezon.

Andrei Mureșan – Nota 7. Stopperul a avut o evoluție sigură, fără greșeli majore.

Andrei Burcă – Nota 7. Fundașul sosit chiar de la FC Botoșani a făcut un meci bun, din postura de lider al defensivei clujene.

Mario Camora – Nota 6. Titularizat surprinzător, căpitanul CFR-ului nu a forțat în partida cu moldovenii, încercând să își pătreze energia pentru jocul de la Praga.

Cătălin Itu – Nota 7. Tânărul jucător evoluează din ce în ce mai curajos în partidele din Liga 1.

Ovidiu Hoban – Nota 7. Deși nu s-a văzut în jocul ofensiv, mijlocașul a făcut o treabă excelentă la recuperare.

Adrian Păun – Nota 8. Mijlocașul a fost din nou printre remarcați, după ce a reușit un gol și o pasă de gol.

Ciprian Deac – Nota 9. Internaționalul român a fost omul meciului, reușind să încrie de două ori și să paseze decisiv la golul lui Păun.

Valentin Costache – Nota 6. Trimis în teren ca atacant, tânărul fotbalist a avut mai multe ocazii, însă nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor.

Michael Pereira – Nota 8. Jucătorul francez a reușit să înscris primul său gol pentru CFR Cluj, cu o execuție din afara careului.

Mihai Bordeianu – Nota 6. Introdus în minutul 62, în locul lui Itu. Mijlocașul campioanei a avut o evoluție ștearsă împotriva fostei sale echipe.

Billel Omrani – Nota 6. Introdus în minutul 74, în locul lui Deac. Francezul nu s-a remarcat cu nimic în timpul petrecut în teren.

Yacouba Sylla – fără notă. Introdus în locul lui Păun, în minutul 84.

Dan Petrescu – Nota 8. Echipa pregătită de fostul international a reușit un nou meci bun din punct de vedere ofensiv, reușind să învingă una dintre echipele neînvinse ale campionatului.

Pentru clujeni urmează returul cu Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor. Partida se va disputa miercuri, de la ora 22:00.

Rezumatul partidei dintre CFR Cluj și FC Botoșani: 

Comenteaza