Notele ZIUA, după victoria dramatică a CFR-ului la Sfântu Gheorghe. Arlauskis și Deac, cei mai buni

Notele ZIUA, după victoria dramatică a CFR-ului la Sfântu Gheorghe. Arlauskis și Deac, cei mai buni
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a reușit să obțină cele trei puncte în ultimul minut și încheie turul sezonului regulat pe primul loc în Liga 1.

Cu cele trei puncte obținute la Sfântu Gheorghe, “feroviarii” au ajuns la șase meciuri consecutive fără înfrângere în prima ligă. În ciuda frământărilor de la nivelul conducerii și a zvonurilor constante că antrenorul ar putea fi demis, seria bună de rezultate i-a propulsat pe elevii lui Antonio Conceicao în fotoliul de lideri ai Ligii 1.

Giedrius Arlauskis – nota 9. Lituanianul din poarta campioanei a avut un joc bun și și-a salvat echipa în mai multe situații complicate.

Cristian Manea – nota 6. Fundașul lateral a avut o evoluție asemănătoare cu cea din ultimele meciuri, fără să se remarce prin ceva.

Andrei Mureșan – nota 7. Stoperul CFR-ului a făcut un nou meci bun, după cel cu Poli Iași. Deși a avut probleme cu Tandia, fundașul a obținut penalty-ul prin care clujenii s-au impus.

Paulo Vinicius – Nota 6. Brazilianul este omul care dă siguranță defensivei campioanei. Totuși, la Sfântu Gheorghe a avut și el probleme cu atacantul gazdelor, Tandia.

Mario Camora – Nota 6. La fel ca și colegul său din banda dreaptă, portughezul are evoluții constant, însă nivelul de joc nu este acela cu care i-a obișnuit pe fani.

Mihai Bordeianu – Nota 6. Mijlocașul adus de la FC Botoșani a alergat mult, ca de fiecare dată, dar nu a avut realizări notabile.

Mate Maleș – Nota 5. Deși a evoluat bine pe parcursul sezonului, croatul a fost eliminat în partida cu Sepsi, după ce l-a lovit pe cel mai bun om al gazdelor, Tandia.

Damjan Djokovic – Nota 6. Omul care ar trebui sa facă legătura între defensiva și ofensiva campioanei a avut un meci modest la Sfântu Gheorghe.

Billel Omrani – Nota 7. După ce a lipsit mai multe meciuri din echipă, francezul a revenit cu gol în primul 11 al clujenilor.

George Țucudean – Nota 7. Golgheterul CFR-ului trece printr-o perioadă slabă și nu mai reușește să găsească drumul spre gol. Chiar și în partida cu Sepsi, atacantul a ratat două oportunități mari de a marca.

Ciprian Deac – Nota 9. Internaționalul român a fost cel mai bun om din teren pentru campioni. A centrat la golul marcat de Omrani și a fost cel care a transformat penalty-ul, în prelungirile partidei.

Robert Tambe – Nota 5. Introdus în minutul 75, în locul lui Țucudean. Camerunezul nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru a demonstra că poate fi o soluție pentru ofensivă.

Alexandru Păun – fără notă. Introdus în minutul 84, în locul lui Omrani

Julio Baptista – fără notă, Introdus în minutul 90+3, în locul lui Deac.

Antonio Conceicao – nota 7. Antrenorul CFR-ului nu a schimbat nimic în tactica sa, însă elevii săi au dat dovadă de forță mentală, reușind să se impună în ultimul minut de joc.

Pentru campioni urmează meciul din optimile Cupei României, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida se va disputa miercuri, 31 octombrie, de la ora 21:45.

Comenteaza