Notele ZIUA, după victoria de la Timișoara. “Studenții” se mențin în lupta pentru promovare

Notele ZIUA, după victoria de la Timișoara. “Studenții” se mențin în lupta pentru promovare
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț a învins pe terenul celor de la ACS Poli, scor 3-0, și rămâne pe locul trei în clasamentul eșalonului secund.

Cu o nouă formulă de joc, clujenii au intrat motivați pe teren la Timișoara și au trecut fără emoții de o echipă ce pare condamnată la retrogradarea în Liga 3. “Șepcile roșii” au dominat jocul din Banat și au reușit să deschidă repede scorul. Deși ACS Poli a avut câteva răbufniri în prima repriză, actul secund a adus un joc eficient din partea oaspeților, care au mai reușit să puncteze de două ori și să se întoarcă acasă cu cele trei puncte.

Cosmin Dur-Bozoancă – nota 7. Goalkeeper-ul clujenilor a avut parte de un meci ușor la Timișoara, în care adversarii au ratat ținta de mai multe ori.

Alexandru Coman – nota 6. Apărătorul lateral a făcut risipă de efort și a încercat să fie de fiecare dată prezent și în faza ofensivă.

Octavian Abrudan – nota 7. Stopperul clujean a făcut un meci bun și chiar a reușit să înscrie pentru prima dată în acest sezon al ligii secunde.

Andrei Cordoș – nota 7. Fundașul central a oferit o nouă evoluție solidă, fiind greu de depășit de către adversari.

Dan Berci – nota 6. Jucătorul din flancul stâng al defensivei a evoluat în nota sa obișnuită în meciul de la Timișoara.

Iuliu Hațiegan – nota 5. Tânărul fotbalist de bandă a evoluat sub așteptări în duelul cu ACS Poli.

Gabriel Giurgiu – nota 7. Căpitanul clujenilor a făcut o treabă foarte bună la recuperare și a încercat să ofere baloane cât mai bine colegilor din ofensivă.

Răzvan Greu – nota 7. Mijlocașul central l-a secondat pe căpitanul “Șepcilor roșii” și a avut câteva incursiuni periculoase spre careul gazdelor.

Nicolae Pîrvulescu – nota 7. A creat de fiecare dată probleme defensivei timișorene cu execuțiile sale.

Mircea Axente – nota 6. A reușit să deschidă scorul, la revenirea printre titularii Universității Cluj.

Cristian Gavra – nota 7. Atacantul și-a făcut din nou datoria și a ajuns la 21 de reușite în actuala stagiune a Ligii 2.

Marius Coman – nota 5. Introdus în minutul 60, în locul lui Axente. Tânărul atacant nu a reușit să se remarce cu nimic în timpul petrecut în teren.

Sebastian Chitoșcă – nota 6. Introdus în minutul 61, în locul lui Pîrvulescu. La debutul în tricoul “studenților”, mijlocașul a reușit să ofere o pasă decisivă, la ultima reușită a jocului.

Denis Hordouan – nota 5. Introdus în minutul 78, în locul lui Hațiegan. Mijlocașul nu a reușit să se remarce în finalul jocului.

Bogdan Lobonț – nota 6. Deși a schimbat formula de joc, echipa sa nu a impresionat prin joc, dar a reușit să obțină cele trei puncte.

Pentru Universitatea Cluj urmează un meci pe propriul teren, cu UTA Arad. Partida se va disputa duminică, 12 mai, de la ora 14:00.

Comenteaza