Notele ZIUA, după succesul CFR-ului pe terenul Viitorului. Țucudean a fost din nou omul decisiv al clujenilor

Notele ZIUA, după succesul CFR-ului pe terenul Viitorului. Țucudean a fost din nou omul decisiv al clujenilor
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii s-au impus la limită, scor 1-0, în duelul ultimelor două campioane, după un joc care a adus aminte de tacticile folosite de Dan Petrescu în sezonul trecut.

Ambele formații începeau duelul de la malul mării după rezultate mai puțin favorabile. CFR remizase cu Gaz Metan, în timp ce Viitorul a fost învinsă de FCSB. Totuși, clujenii au reușit să profite de experiența superioară și s-au impus la limită, în stilul Dan Petrescu, după o repriză secundă în care au ajuns de puține ori în apropierea porții gazdelor.

Giedrius Arlauskis Nota 7. Lituanianul a fost la post în meciul de la malul mării și a salvat echipa clujeană în mai multe rânduri.  

Cristian ManeaNota 6. Fundașul nu își regăsește forma din sezonul trecut, iar evoluțiile sale sunt oscilante.

Paulo ViniciusNota 7. Brazilianul a fost din nou cea mai importantă piesă din apărarea clujeană, iar experiența sa și-a spus cuvântul.

Andrei MureșanNota 6. Stoperul “feroviarilor” l-a completat foarte bine pe colegul său din centrul defensivei.

Mario CamoraNota 6. Căpitanul campioanei a evoluat în nota sa obișnuită din actualul sezon, deși prezența sa în ofensivă nu a fost însemnată.

Damjan DjokovicNota 6. Croatul a fost din nou fotbalistul care a făcut legătură între apărarea și atacul formației clujene.

Mihai BordeianuNota 6. Mijlocașul a alergat mult și a reușit o serie de faulturi ultile în zona mediană.

Juan CulioNota 6. Argentinianul a încercat să fie “creierul” de la mijlocul terenului și să ofere mingi utile colegilor din ofensivă.

Billel OmraniNota 6. A avut o evoluție bună și a interpretat foarte bine faza la care CFR a înscris unicul gol al partidei.

George ȚucudeanNota 7. A marcat din nou pentru “feroviari” și a ajuns la 13 reușite în actuala stagiune.

Ciprian DeacNota 6. Ca de fiecare dată a alergat mult și a încercat să creeze cât mai multe faze pentru colegii săi.

Adrian PăunNota 5. Introdus în minutul 65, în locul lui Țucudean. Fotbalistul a alergat mult, însă nu a avut reușite notabile în timpul petrecut pe teren.

Alex Ioniță fără notă. Introdus în minutul 90, în locul lui Deac.

Adam Langfără notă. Introdus în minutul 90+4, în locul lui Omrani.

Antonio ConceicaoNota 6. Deși echipa a început bine jocul, în actul secund fotbaliști clujeni au trecut de puține ori centrul terenului, aducând aminte de stilul practicat de Dan Petrescu în sezonul trecut.

În urma victoriei cu Viitorul, CFR a revenit pe primul loc în clasament, cu 43 de puncte. Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva FCSB-ului, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

 

Comenteaza