Notele ZIUA, după remiza Universității Cluj de la Clinceni. Dur-Bozoancă a fost eroul clujenilor

Notele ZIUA, după remiza Universității Cluj de la Clinceni. Dur-Bozoancă a fost eroul clujenilor
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida împotriva Academicii, iar șansele la promovarea directă au scăzut considerabil.

Deși au mers cu încredere la Clinceni pentru derby-ul cu Academica, speranțele clujenilor au fost repede spulberate. Jocul nu a convins și “studenții” s-au apropiat cu greu de poarta adverse. După ce în prima repriză cele două formații s-au anihilat, în actul secund gazdele au dominat, cel puțin în prima jumătate a reprizei. Ocaziile trupei lui Bogdan Lobonț au venit gree, spre final, dar scorul a rămas neschimbat.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 8. Goalkeeper-ul clujenilor a fost eroul partidei și și-a salvat echipa în mai multe situații complicate.

Alexandru Coman – Nota 6. Apărătorul lateral a avut o evoluție sub așteptări la Clinceni, fără prea multe prezențe în faza ofensivă.

Octavian Abrudan – Nota 7. Stopperul clujean a făcut un meci bun, cu intervenții sigure și fără erori majore.

Andrei Cordoș – Nota 6. În startul jocului, fudașul central a fost depășit ușor de o minge, iar Academica putea deschide scorul.

Dan Berci – Nota 7. Jucătorul din flancul stâng al defensivei a făcut un meci bun și chiar i-a salvat pe clujeni la prima mare ocazie a partidei.

Gabriel Giurgiu – Nota 6. Mijlocașul a încercat să facă legătura între apărare și atac, însă evoluția sa a fost una modestă.

George Florescu – Nota 6. Experimentatul fotbalist al “Șepcilor roșii” a părut de multe ori lispsit de idei la centrul terenului.

Denis Hordouan – Nota 5. Tânărul jucător de bandă a părut copleșit de miza partidei și de ritmul de joc.

Dorin Goga – Nota 6. Căpitanul clujenilor a încercat să ia cele mia multe acțiuni pe cont propriu și chiar a semnat cea mai mare ocazie a “studenților”.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 5. A încercat multe acțiuni în viteză, însă niciuna nu a fost periculoasă pentru poarta Academicii.

Cristian Gavra – Nota 6. Golgheterului Ligii a 2-a i-a lipsit inspirația în partida de la Clinceni.

Răzvan Greu – Nota 7. Introdus în minutul 59, în locul lui Florescu. Mijlocașul a venit cu un plus de energie de pe bancă și le-a dat speranțe clujenilor.

Iuliu Hațiegan – Nota 5. Introdus în minutul 75, în locul lui Hordouan. Tânărul fotbalist nu s-a remarcat cu nimic în timpul petrecut în teren.

Mircea Axente – fără notă. Introdus în minutul 80, în locul lui Giurgiu.

Bogdan Lobonț – Nota 6. Echipa clujeană a părut din nou lipsită de idei și soluții, iar jocul a fost unul neconvingător.

În urma remizei de la Clinceni, “U” Cluj rămâne pe poziția a trei în clasament, cu 73 de puncte, cinci mai puțin decât Academica. Petrolul s-a apropiat la doar două puncte după victoria împotriva Ripensiei și amenință poziția clujenilor.

Comenteaza