Notele ZIUA, după prima înfrângere a CFR-ului în Liga 1. Păun a fost din nou cel mai bun “feroviar”

Notele ZIUA, după prima înfrângere a CFR-ului în Liga 1. Păun a fost din nou cel mai bun “feroviar”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a suferit primul eșec al sezonului în campionat, după ce a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 3-2, într-o partidă pe care clujenii au încheiat-o cu doi oameni mai puțin în teren și fără Dan Petrescu pe bancă.

Duelul dintre formația din Gruia și trupa condusă de Dan Alexa a fost unul echilibrat în cea mai mare parte, dar greșelile individuale și nervozitatea din teren au influențat rezultatul. Cu doi oameni în minus pe teren, după ce Camora și Vâtcă au fost eliminați, echipa clujeană nu a putut întoarce deficitul de pe tabelă. Și lipsa lui Dan Petrescu de pe bancă a afectat prestația “feroviarilor”, care au părut dezorientați de multe ori.

Cosmin Vâtcă – Nota 3. Veteranul din poarta campioanei a comis un gest nesportiv după o oră de joc și a fost eliminat.

Ionuț Peteleu – Nota 5. Apărătorul lateral a evoluat în nota sa obișnuită din ultimele runde.

Mike Cestor – Nota 4. Stopperul francez a faultat în careu în prima repriză, iar penalty-ul a adus egalarea Astrei; în ultimele meciuri a dat dovadă de nesiguranță.

Andrei Burcă – Nota 6. Fundașul a fost cel care a oferit siguranță unei defensive clujene, care a părut depăsiță în mai multe rânduri.

Mario Camora – Nota 4. Căpitanul CFR-ului a fost primul eliminat din tabăra campioanei, după ce a reacționat nervos la marginea terenului.

Cătălin Itu – Nota 4. Tânărul mijlocaș a evoluat doar 40 de minute și nu s-a remarcat cu nimic.

Ovidiu Hoban – Nota 5. Experimentatul jucător al campioanei a avut o nouă evoluție bună în linia mediană.

Adrian Păun – Nota 8. Omul începutului de campionat la CFR Cluj, proaspătul internațional a înscris de două ori, de fiecare dată din afara careului.

Valentin Costache – Nota 5. Trimis în banda dreaptă, fotbalistul a avut o evoluție modestă.

Lacina Traore – Nota 5. Revenit la CFR Cluj, ivorianul s-a zbătut mult între fundași adverși, dar și-a creat puține oportunități de a marca.

Michael Pereira – Nota 5. Francezul a făcut o prima repriză bună în flancul stâng.

Damjan Djokovic – Nota 4. Introdus în locul lui Itu, în minutul 40. Croatul nu a evoluat la nivelul arătat în preliminariile Ligii Campionilor.

Cătălin Golofca – Nota 5. Introdus la pauză, în locul lui Pereira. Deși nu s-a remarcat pe durata actului secund, debutantul a oferit pasa decisivă la golul al doilea.

Adrian Rus – Nota 5. Aflat la primul său meci în Liga 1, portarul a fost aproape de a para un penalty și a avut intervenții sigure.

Dan Petrescu – Nota 5. Antrenorul a fost din nou nervos pe marginea terenului și a fost eliminat înainte de pauză.

După pauza internațională, CFR Cluj va evolua pe propriul teren, împotriva celor de la FC Voluntari. 

Comenteaza