Noii jucători ai Universității Cluj speră la un debut cu dreptul în alb și negru: “Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru a câștiga”

Noii jucători ai Universității Cluj speră la un debut cu dreptul în alb și negru: “Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru a câștiga”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Florin Ilie și Roberto Romeo au vorbit despre primele lor săptămâni alături de “studenți”, dar și despre partida împotriva Concordiei Chiajna.

Sosiți în pauza de iarnă, de la UTA, respectiv Gaz Metan Mediaș, cei doi fundași au dezvăluit modul în care au fost primiți de noii colegi și speranțele pe care le au de la jocul ce poate consemna debutul lor în tricoul alb-negru.

”Am întâlnit un grup foarte unit la Cluj, o echipă bună, niște colegi extraordinari. Suntem în fața unui meci important, întâlnim o echipă bună, o contracandidată la promovare. Au un lot bun, dar suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru a câștiga acest meci.

Orice început este important, mai ales că jucăm acasă, suntem încrezători. Mai sunt 39 de puncte puse în joc, important este ca noi să fim concentrați, să câștigăm primul meci și apoi o vom lua pas cu pas. Trebuie să câștigăm toate meciurile până la play-off”, a declarat Florin Ilie.  

”Am întâlnit un grup foarte bun, ne-au primit foarte bine pe cei care am venit. Ne-am integrat și împreună trebuie să îndeplinim obiectivul, promovarea. Meciul cu Concordia nu e ușor, dar jucăm acasă și trebuie să câștigăm.

Așteptăm să vină cât mai mulți suporteri, jucăm cu o contrancandidată și sperăm să ne susțină. Se poate umple stadionul, însă depinde de noi, să avem rezultate bune”, a spus Roberto Romeo.

Comenteaza