Noi probleme la CFR Cluj. Alin Minteuan: “Am făcut notificare la club să mi se prezinte programul, eu nu mi-am dat demisia și nici nu am fost dat afară”

Noi probleme la CFR Cluj. Alin Minteuan: “Am făcut notificare la club să mi se prezinte programul, eu nu mi-am dat demisia și nici nu am fost dat afară”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor secund din Gruia susține că nu a plecat oficial din staff-ul campioanei, deși Dan Petrescu i-a găsit deja un înlocuitor, în persoana lui Costin Curelea.

Deși plecarea sa a fost anunțată după o serie de neînțelegeri cu oficialii campioanei, Alin Minteuan susține că este în continuare angajatul celor de la CFR Cluj. Fostul mijlocaș a dezvăluit faptul că se află sub contract cu “feroviarii” până la finalul sezonului și acuză clubul de premeditare, în cazul îndepărtării sale din staff-ul campioanei.

“La cum se derulează lucrurile, cred tot mai mult că ceea ce mi se întâmplă a fost premeditat. Să le fie rușine pentru ce mi-au făcut. Sunt șocat! Nimeni nu răspunde la telefon din club. Am avut o singură discuție cu Marian Băgăcean care mi-a spus că Dan Petrescu nu mai vrea să lucreze cu mine. Că nu voi fi dat afară, doar că nu mi se va mai prelungi contractul și că voi fi plătit până la finalul acestuia

Cei ce au fost implicați în țigănia asta stau ascunși. Am făcut notificare la club și le Federație să mi se prezinte programul. Eu nu mi-am dat demisia și nici nu am fost dat afară. Aștept să mi se comunice programul. Am văzut că s-au făcut teste pentru coronavirus, dar pe mine nu m-a înștiințat nimeni”, a spus Alin Minteuan pentru Fanatik.

Fostul mijlocaș a vorbit și despre Dan Petrescu. “L-am sunat pe Dan Petrescu și nu răspunde. I-am și transmis prin cineva că vreau să lămurim lucrurile ca niște adevărați bărbați. Eu când merg la toaletă stau în picioare, nu șezut. E cusută cu ață foarte subțire povestea asta. Ce fac ei sunt găinării.

Dan Petrescu nu înseamnă CFR Cluj. Cum nici CFR nu stă în Alin Minteuan. Dar să iei decizii jalnice e inadmisibil și în plus să și fie lăsat să ia asemenea decizii, e strigător la cer. Înseamnă că de mâine dacă vrea Dan Petrescu, CFR rămâne fără jucători, fără angajați”, a continuat discursul fostului jucător și antrenor din Gruia.

Comenteaza