Noi detalii despre situația lui Alex Ioniță la CFR Cluj: “E un rapidist pur sânge, dar e imposibil de luat”

Noi detalii despre situația lui Alex Ioniță la CFR Cluj: “E un rapidist pur sânge, dar e imposibil de luat”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Mijlocașul campioanei s-a aflat în discuții cu Rapid București, formația la care și-a început cariera, însă o mutare pare din ce în ce mai greu de realizat.

După promovarea în eșalonul secund, Rapidul a încercat să devină principala favorită la promovare și s-a aflat în discuții cu mai mulți jucători din Liga 1. Cel mai important nume a fost cel al lui Alex Ioniță, dublu campion cu CFR, dar care nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu. Mijlocașul este crescut de formația din Giulești și nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru echipa pregătită de Daniel Pancu.

Totuși, antrenorul Rapidului a recunoscut că formația sa nu poate obține semnătura fotbalistului. “Ioniţă e imposibil de luat, are o situaţie în care nu ne permitem să îi plătim salariul sau nici măcar perioada asta de împrumut. Ni l-am dorit foarte mult, datorită în primul rând valorii lui extraordinare şi e un jucător în care cred în continuare, are un potenţial enorm, încă nu şi l-a valorificat. Lucrul cel mai important: e un rapidist pur sânge, are tatuat Rapidul şi la propriu şi în inimă”, a declarat Pancu, conform Telekom Sport.

Comenteaza