Noi detalii despre situația financiară a campioanei: “S-a semnat o înțelegere”

Noi detalii despre situația financiară a campioanei: “S-a semnat o înțelegere”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Directorul sportiv al formației din Gruia, Bogdan Mara, a vorbit pe larg despre dificultățile cu care se confruntă “feroviarii.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

După informațiile apărute conform cărora CFR Cluj se confruntă din nou cu probleme financiare, oficialul campioanei a explicat situația. Bogdan Mara susține că echipa are stabilitate financiară, dar recunoaște că jucătorii au semnat o înțelegere pentru amânarea unui salariu.

“Suntem în urmă cu un singur salariu, cel de pe luna septembrie, în rest suntem la zi, S-a ajuns la o înțelegere cu jucătorii, lucrurile nu stau așa cum sunt aruncate prin ziare. Toată lumea a fost înțelegătoare.

S-a semnat o înțelegere cu privire la salariul pe luna septembrie care se va plăti în următoarele 2 luni. Trebuia să fim la zi cu salariile până pe 30 septembrie, deoarece a venit monitorizarea UEFA.

Nu avem nicio problemă din punct de vedere financiar, s-au plătit foarte multe din datoriile din urmă. S-au dat și bonusurile jucătorilor pe care le aveau restante de mult timp, pentru sezonul trecut”, a explicat Bogdan Mara pentru Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza