Neagoe, mulțumit de egalul cu Rapid. “Am întâlnit un adversar mai bine cotat, cu jucători de echipă națională”

Neagoe, mulțumit de egalul cu Rapid. “Am întâlnit un adversar mai bine cotat, cu jucători de echipă națională”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antenorul "Șepcilor roșii" a analizat evoluția jucătorilor în meciul care a calificat echipa în sferturile Cupei României.

Deși s-au aflat într-o grupă din care făceau parte trei candidate la titlul din Superligă, CFR Cluj, Farul Constanța și Rapid, "studenții" au reușit să obțină locul al doilea, care asigură calificarea în faza eliminatorie a Cupei României.

La finalul partidei cu Rapid, încheiată 0-0, Eugen Neagoe și-a felicitat jucătorii pentru îndeplinirea obiectivului  

"Când am fost repartizați în această grupă, noi am plecat cu a patra șansă. Cu siguranță toate echipele și-au dorit să meargă mai departe, dar a fost bine cum s-a terminat pentru noi. Nu avea cum să fie un joc spectaculos, dar noi am fost echipa mai periculoasă. Am întâlnit un adversar mai bine cotat, cu jucători de echipă națională.

Băieții merită felicitări pentru efortul făcut. Le mulțumim suporterilor că au fost alături de noi. Din păcate nu au fost în număr mare, probabil și dezamăgiți de ultimul joc.

Știu că și ei au momente când suferă, dar și noi suferim la fel de mult. Am încercat să nu primi gol, am reușit. Mi-am dorit și îmi doresc la fiecare joc să atacăm, dar din păcate nu am putut mai mult", a declarat Neagoe la finalul partidei cu Rapid.

Comenteaza