Neagoe avertizează înaintea partidei contra Chindiei Târgoviște: "Au în componență jucători valoroși și experimentați"

Neagoe avertizează înaintea partidei contra Chindiei Târgoviște: "Au în componență jucători valoroși și experimentați"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Chiar dacă și-a lăudat adversarii, antrenorul Universității Cluj speră la un nou succes în Superligă, după cel obținut în runda trecută cu CS Mioveni.

"Studenții" au spart gheața în etapa precedentă și își doresc să lege victoriile. Chindia, singura echipă fără succes în actualul sezon este următorul adversar al Universității Cluj, iar Eugen Neagoe le-a stabilit un obiectiv clar elevilor săi, trei puncte contra echipei antrenate de Adrian Mihalcea.

"Frunțile s-au mai descrețit un pic după victorie. Nu am făcut cel mai bun joc al nostru, putem și mi-aș dori să jucăm mai bine. Totuși, la final, punctele au fost cele mai importante pentru noi. Am discutat cu băieții și le-am spus că dacă vom reuși să câștigăm duminică, vom da o importanță și mai mare victoriei de la Mioveni.

E echipa de pe ultimul loc, nu are nicio victorie și mi-aș dori să rămână așa și după partida cu noi. E o echipă perculoasă, am văzut ce s-a întâmplat contra FCSB-ului când au marcat de două ori în 10 oameni. Au în componență jucători valoroși și experimentați.

Atmosfera la noi era bună și înaintea jocului de la Mioveni, veneam după jocuri în care echipa a arătat bine. Trebuie să ne gândim ce avem de făcut în continuare, sunt jocuri pe care le putem tranșa în favoarea noastră, însă doar cu seriozitate și muncă", a declarat tehnicianul.

Antrenorul "studenților", nemulțumit de decizia Comisiei de Recurs

Eugen Neagoe și-a exprimat dezacordul în legătură cu menținerea deciziei de suspendare a terenului Universității Cluj pentru două jocuri, dar speră că fanii vor fi prezenți în număr cât mai mare la Mediaș.

"Din păcate pentru noi nu putem juca acasă. Mi-aș fi dorit foarte mult, la fel și jucătorii. Din păcate am fost taxați foarte aspru, cu toate că nu a fost o mare nenorocire ce s-a întâmplat la acel joc.

Au fost meciuri din campionat în care au fost probleme mai mari decât la meciul cu Sepsi și nu s-au luat măsuri extraordinare. Sunt convins că suporterii noștri vor veni în număr mare la Mediaș", a explicat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște e programată duminică, de la 18:30.

Comenteaza