Neagoe avertizează înaintea jocului cu CSM Alexandria: "Trebuie să le acordăm mare atenție"

Neagoe avertizează înaintea jocului cu CSM Alexandria: "Trebuie să le acordăm mare atenție"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj îndeamnă la concentrare din partea elevilor săi la partida din Cupa României.

Ocupanta a locului secund în Seria 6 din Liga a 3-a, CSM Alexandria a reușit deja un rezultat important în Grupa C, 2-2 contra liderului din Superligă, Farul Constanța. Eugen Neagoe a fost pus în gardă de rezultatele obținute de adversarii săi și anunță că "studenții" abordează cu maximă seriozitate jocul.

"Mergem acolo cu gânduri serioase, vrem să câștigăm acest joc. Le-am transmis băieților că la ultimul joc, cel cu Rapid, îmi doresc să avem șanse mari de calificare. Mi-aș dori să ajungem cât mai departe, ne-am preăgtit bine și speră să se vadă și în evoluția de mâine.

Avem și jucători cu ceva probleme medicale, care nu vor juca. Am analizat adversarii împreună cu jucătorii. Sunt o echipă peste nivelul Ligii a 3-a, o echipă bună, s-a văzut și la acel 2-2 contra Farului. Trebuie să le acordăm mare atenție.

Pentru ei va fi o sărbătoare, chiar dacă jucăm la Turnu Măgurele. Am avea o liniște mai mare dacă am câștigat mâine și luni contra celor de la FC Argeș. Întotdeauna când obții victorii ai o stare de bine", a declarat Eugen Neagoe.

Partida dintre Universitatea Cluj și CSM Alexandria, din etapa a doua a grupelor Cupei României, e programată joi, de la 14:00.

Comenteaza