Naționala de tineret, lăudată de antrenorul campioanei. “Felul în care am părăsit competiția trebuie să ne dea încredere pe viitor”

Naționala de tineret, lăudată de antrenorul campioanei. “Felul în care am părăsit competiția trebuie să ne dea încredere pe viitor”
| Foto: frf.ro

Tehnicianul "feroviar" a vorbit la superlativ despre prestația echipei naționale U21 la Campionatul European din Ungaria și Slovenia.

Naționala de tineret a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului final continental, însă elevii lui Adrian Mutu nu au pierdut niciun meci în cea mai grea grupă a competiției, din care au mai făcut parte Germania, Olanda și Ungaria. Prestația “micilor tricolori” la EURO nu a trecut neobservată, iar Edi Iordănescu a lăudat atitudinea jucătorilor, dar și modul în care selecționerul a pregătit cele trei partide.

”Este o generație cu un potențial, care ne-a adus la două turnee consecutive la Euro. Am auzit și voci că este supraevaluată această competiție; o respect, dar nu trebuie să fiu de acord. Este o experiență foarte bună pentru acești copii. Ei sunt într-un proces de dezvoltare, un astfel de moment îi strânge, îi unește, le dă experiență.

Și felul în care am părăsit competiția, fără să pierdem niciun joc, trebuie să ne dea încredere pe viitor și susținerea pentru a progresa în continuare. Este o experiență bună și pentru Adrian Mutu și staff-ul lui, fost mare fotbalist. A trecut un test important, a fost o fundație bună pentru o carieră frumoasă”, a spus Iordănescu Jr., potrivit Prosport.

Comenteaza