Mutu se așteaptă la un duel complicat cu Hermannstadt: "Va fi un meci de luptă, sperăm să câștigăm"

Mutu se așteaptă la un duel complicat cu Hermannstadt: "Va fi un meci de luptă, sperăm să câștigăm"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj întâlnește o formație ce își joacă ultima șansă la calificarea în play-off-ul Superligii.

Siguri de prezența pe podium la finalul sezonului regulat, "feroviarii" au rolul de "arbitru" în lupta pentru play-off. CFR Cluj întâlnește Hermannstadt, o echipă ce luptă pentru accederea în faza superioară a campionatului.

Adrian Mutu e conștient de miza partidei pentru adversari, însă își dorește un succes, care să mențină formația sa cât mai aproape de liderul Superligii. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Am avut două deplasări grele, am rămas neînvinși, asta e un lucru pozitiv, dar ne dorim ca mâine să câștigăm. Întâlnim o echipă care vine aici cu gândul la victorie. Va fi un meci de luptă, sperăm să nu se accidenteze nimeni și să câștigăm.

Toate echipele își doresc să învingă CFR, de aceea ne așteptăm la un meci dificil. Faptul că <<arbitrăm>> această luptă pentru play-off va face meciul mai dificil. Orice punct e important, vrem să luăm meci cu meci.

Cred că în play-off sunt meciuri foarte tari. Cine va intra, va intra pe merit. Va fi o luptă incredibilă. Se vor da lupte frumoase și sper să avem parte de spectacol. Presiunea mâine va fi pe noi, ne dorim să încheiem bine sezonul regulat", a declarat antrenorul formației din Gruia.

Jocul dintre CFR Cluj și Hermannstadt se va disputa vineri, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!

Comenteaza