Mutu le-a dezvăluit italienilor cum e experiența la CFR Cluj. De la ce antrenori se inspiră

Mutu le-a dezvăluit italienilor cum e experiența la CFR Cluj. De la ce antrenori se inspiră
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul formației din Gruia a vorbit în presa din Italia despre noua sa aventură, alături de "feroviari".

Ajuns la finalul lunii ianuarie la CFR Cluj, Adrian Mutu și-a început mandatul cu două victorii și speră să conducă echipa din Gruia spre o clasare cât mai bună în Superligă. Chestionat de presa din Italia, antrenorul a vorbit despre așteptările sale de la experiența clujeană.

"Mă aștept de la această experiență să îndeplinesc obiective personale și de echipă. E o provocare mare pentru mine, care îmi va oferi experiență pentru viitor.

Avem jucători foarte talentați, unii dintre ei au și jucat în Italia, precum El Kaddouri și Tachtsidis", a spus Mutu pentru tuttomercatoweb.

Care sunt idolii antrenorului de la CFR Cluj

Adrian Mutu a dezvăluit și de la cine s-a inspirat pentru cariera sa de tehnician și a evidențiat câțiva dintre oamenii cu care a colaborat, în special în fotbalul italian.

"I-am avut pe Capello, Lippi, Prandelli, Malesani, Mourinho. Toți sunt antrenori extraordinari și am încercat să iau ceva de la fiecare. Îmi aduc bine aminte antrenamentele cu ei și modul în care lucrau cu jucătorii din punct de vedere psihologic", a explicat tehnicianul CFR-ului.

Comenteaza