Mutu, demis de azeri în ziua în care îşi îngropa mama / "Se îndreaptă spre... CFR"

Mutu, demis de azeri în ziua în care îşi îngropa mama / "Se îndreaptă spre... CFR"
| Foto: gsp.ro

Adrian Mutu (44 de ani) a fost demis de la Neftchi Baku în cursul zilei de duminică. "Briliantul" se afla în România pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

Azerii de la de la Neftchi Baku au găsit una dintre cele mai negre zile din viaţa unui om ca să îl de afară pe antrenor. Aşa că Adi Mutu nu mai are motive să revină la Baku, deoarece azerii deja l-au instalat în locul său pe banca tehnică pe muntenegreanul Miodrag Bozovic.

"Astăzi, contractul dintre "Neftchi" PFK și Adrian Mutu a fost reziliat în baza acordului reciproc. "Neftchi" PFK îi mulțumește lui Adrian Mutu pentru cooperare și efort, îi urează succes în activitățile viitoare. Totodată, Clubul transmite încă o dată sincere condoleanțe lui Adrian Mutu pentru trecerea în neființă a mamei sale", a fost anunţul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Neftchi Baku.

Mutu este printre antrenorii doriţi în România. Chiar CFR Cluj a încercat de două ori să-l convingă să preia formația ardeleană. Gabi Balint e convins că de data aceasta va ajunge la echipa din Gruia: "Adrian Mutu a reziliat contractul cu Neftchi Baku și se îndreaptă spre... CFR", a scris Gabi Balint pe contul său de Twitter.

Însă patronul Neluțu Varga şi-a declarat după derby-ul Clujului hotărârea de a-l păstra în funcție pe antrenorul Andrea Mandorlini, chiar dacă italianul nu a avut rezultatele dorite în luna decembrie, iar CFR Cluj se află la 8 ”lungimi” în spatele ocupantei primului loc din SuperLiga, FCSB, după 21 de etape.

CITEŞTE ŞI: Patronul CFR-ului i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini: "Confirm oficial"

Comenteaza