Mureşan: Suntem folosiţi ca „sperietoare"; ne interesează şi jucători din Liga I, dar nu Maxim

Mureşan: Suntem folosiţi ca „sperietoare
Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Murşean, a infirmat interesul clubului pentru Alexandru Maxim, fotbalistul celor de la Pandurii Târgu-Jiu, fiind dorit de Steaua.

„Maxim este un jucător foarte bun, un jucător de naţională. Mie personal îmi place, dar nu suntem interesaţi de el. Avem o echipă foarte bună, ar fi greu pentru el să se impună. Nu putem zice că nu urmărim jucători din Liga I, ne interesează să avem şi fotbalişti români, există şi o obligaţie a regulamentelor în acest sens, dar fotbalişti valoroşi, pe posturile unde nu suntem acoperiţi suficient", a precizat pentru ziuadecj.ro Iuliu Mureşan.

Informaţia conform căreia pe lângă Steaua, „pe fir" pentru transferul lui Maxim ar fi intrat şi CFR Cluj a fost infirmată de preşedintele „feroviarilor". „Suntem folosiţi ca sperietoare, poate şi pentru a obţine o sumă mai mare. Nu am intrat pe niciun <fir>".

Referitor la speculaţia că Maxim ar putea substitui un eventual transfer al lui Sougou Mureşan a precizat că sunt doi jucători cu profiluri diferite.

Pe de altă parte preşedintele CFR-ului a menţionat că nu există o ofertă concretă pentru Sougou.

 

Comenteaza