Mureşan nu mai calcă în Giuleşti. "Am auzit nişte înjurături pe care nu le-am auzit niciodată în viaţa mea"

Mureşan nu mai calcă în Giuleşti.
Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, e dezamăgit de modul în care a fost primit în Giuleşti, la meciul contra Rapidului, şi a promis că nu va mai călca pe stadionul Rapidului. Sâmbătă, oficialul ardelenilor a fost înjurat ca la ușa cortului.

Iuliu Mureșan a fost supărat la finalul meciului cu Rapid nu numai pentru că CFR Cluj a pierdut cu scorul de 2-3, dar și din cauza tratamentului la care a fost supus de fanii giuleștenilor. Președintele echipei din Gruia a spus că nu va mai călca pe arena „Valentin Stănescu".

„Nu cred că voi mai veni pe acest stadion. Chiar dacă am stat la VIP am fost înjurat chiar şi la 3-2 pentru Rapid. Am auzit nişte înjurături pe care nu le-am auzit niciodată în viaţa mea. Am să procedez ca Gigi Becali care a promis că nu va mai călca aici. Totul s-a schimbat la pauză. Echipa a jucat bine, mai ales în prima parte. Dacă era 4-0 la pauză nu se supăra nimeni", a spus Mureșan, relatează evz.ro.

Toți oficialii echipelor care vizitează stadionul giuleștean au parte de un tratament teribil. Indiferent dacă iau loc pe banca tehnică sau în zona VIP, adversarii rapidiștilor sunt înjurați și scuipați.

Un caz celebru a rămas cel al tehnicianului Luis Fernandez. În 2001, francezul pregătea formația PSG care a evoluat în Giulești, în meciul-retur din primul tur al Cupei UEFA. Fernandez a fost scuipat, înjurat, iar unii martori povestesc că fanii rapidiști de la tribuna 1 au aruncat în el cu o pungă cu urină. „Nu am văzut în viața mea așa ceva. Este incredibil ce au făcut acești spectatori", a declarat Fernandez la finalul jocului.

Clientul preferat al spectatorilor rapidiști este Mihai Stoica. De câte ori a descins în Giulești, managerul Stelei a devenit o țintă vie pentru rapidiști. Meme a fost scuipat, înjurat, și a recepționat din plin pungi de semințe.

CFR Cluj a pierdut sâmbătă împotriva Rapidului, 3-2, după ce a înscris două goluri în primele 19 minute ale partidei. Vezi aici meciul în format live text

Comenteaza