Mureşan: Jorge Costa este cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR - VIDEO

Mureşan: Jorge Costa este cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR - VIDEO
Preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan, l-a lăudat la Realitatea TV Cluj pe noul antrenor al echipei.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat luni, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Realitatea Sportivă Clujeană, de la Realitatea TV Cluj, că portughezul Jorge Costa este cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR. "Într-un top al antrenorilor cu care am lucrat, pe Jorge Costa îl consider cel mai bun. Dintre antrenorii români, cel mai bun a fost Ioan Andone", a spus Mureşan.

Şeful clubului dublu campion al României a mai afirmat că Vali Maftei este refăcut complet din punct de vedere medical şi că va intra în echipă imediat ce se va pune la punct fizic, dar şi că Bakary Sare a fost exclus din lot. "Căutăm variante pentru el. Să îl împrumutăm la o altă echipă este o variantă, iar dacă nu va juca la echipa a doua", a spus Mureşan.

Bakary Sare, mijlocaş ivorian adus de la Anderlecht Bruxelles, a fost pedepsit pentru că a adormit şi nu s-a prezentat la reunirea lotului pentru plecarea în al doilea cantonament austriac al feroviarilor.

Mureşan a mai spus la Realitatea Sportivă Clujeană că echipei i-ar fi fost mai uşor să ia titlul de campioană în sezonul trecut decât în stagiunea care bate la uşă. "Este adevărat că acum sunt cinci echipe care vin din liga a doua, dar şi că formaţiile care luptă la titlu s-au întărit foarte mult. Va fi o luptă strânsă pentru titlu în acest campionat", a subliniat preşedintele CFR-ului.

Comenteaza