Mobilizare în Gruia. Vine campioana

Mobilizare în Gruia. Vine campioana
Vasile Miriuţă a prefaţat derby-ul CFR-ului cu Astra Giurgiu. În cazul unui succes cu campioana en-titre, "feroviarii" vor fi pe plus, aşa cum îşi dorea tehnicianul clujenilor încă din primele trei meciuri.

"Întâlnim o echipă bună, care a lăsat o impresie bună în partida cu West Ham din Europa League. Şumi a revenit pe bancă şi asta a contat foarte mult pentru ei. S-a întors şi Alibec. Dar noi vrem să câştigăm şi vom face tot posibilul pentru a ne atinge acest obiectiv", a afirmat antrenorul CFR Cluj.

Tehnicianul grupării din Gruia a remarcat şi evoluţia lui Denis Alibec din confruntarea cu englezii.

"E un fotbalist valoros. Aseară a demonstrat acest lucru încă o dată prin golul marcat pe final. Depinde de Şumudică dacă îl va folosi sau nu. Oricum, Astra rămâne o echipă masivă, chiar dacă a pierdut jucători de calibru precum Găman sau De Amorim. L-a adus pe Săpunaru, în schimb", a precizat acesta.

Vasile Miriuţă (47 ani) a comentat situaţia lotului înainte de meciul cu giurgiuvenii.

"Din păcate, Guima nu va juca duminică. Sper, totuşi, ca Jakolis, Camora şi Bud să fie prezenţi pe teren. Nu ştiu nimic despre oferta primită de Cristi Bud din Coreea de Sud. Nu prea citesc ziarele", a mai spus el.

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei "vişinie", va reveni la cârma echipei, după ce Tribunalul Cluj i-a ridicart interdicţia de a se implica în fotbal. Mureşan este cercetat de DIICOT într-un dosar legat de dispariţia a 10 milioane de euro din conturile clubului, între 2008 şi 2013.

"Aşa am auzit şi eu, că domnul preşedinte va reveni aici. Ce pot să zic, e o bucurie atât pentru mine, cât şi pentru jucători şi suporteri", a declarat Vasile Miriuţă.

Mihai Mincă, titularul din poarta CFR-ului, este pregătit să apere buturile "feroviarilor" în disputa cu deţinătoarea titlului.

"Vrem toate cele 3 puncte. Apoi, nu rămâne decât să ne concentrăm asupra jocului cu Poli Timişoara. Nu cred că revenirea lui Alibec poate reprezenta un pericol pentru noi. Datoria lui e să marcheze, a mea este să apar. Orice echipă e de bătut în acest campionat", a specificat goalkeeperul de 32 ani.

Mincă vorbit despre loviturile de departajare din partida de Cupa Ligii cu CSU Craiova. "Nu am făcut nimic special la acele penalty-uri. Ei au avut emoţii. Cu "U" Cluj, de exemplu, n-am apărat niciun 11 metri în acea semifinală de Cupă", a spus portarul "feroviarilor".

Meciul dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu se va disputa duminică seara, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. Meciul va putea fi urmărit în direct la TV pe Digi, Dolce şi Look.

Comenteaza