Misiune îndeplinită pentru CFR Cluj la Craiova. "Feroviarii" s-au impus într-un meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul

Misiune îndeplinită pentru CFR Cluj la Craiova. "Feroviarii" s-au impus într-un meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația condusă de Edi Iordănescu a reușit să obțină toate cele trei puncte în derby și se menține pe prima poziție în clasament. 

Campioana a început curajos jocul din Oltenia și a atacat încă din primele secvențe ale partidei. La câteva secunde după intrarea în teren, Păun l-a învins pe Pigliacelli cu un șut la colțul lung (5). Gazdele au reușit să restabilească rapid egalitatea. În minutul 11, Baiaram l-a executat pe Sandomierski, cu o execuție superbă, de la mare distanță.

După înscrierea golului, oltenii au continuat să pună presiune, iar Mateiu a fost aproape de a reproduce execuția colegului său (16). Ivan putea și el să își aducă echipa în avantaj, însă a trimis puțin pe lângă poarta "feroviarilor" (24).

În următoarele minute, elevii lui Edi Iordănescu au avut parte de momente bune de joc. Adrian Păun a avut șansa unui nou gol, însă șutul său a fost respins de Debeljuh (34). Ultima ocazie a reprizei le-a aparținut craiovenilor, la execuția lui Cîmpanu din lovitură liberă (44). Astfel, prima parte a partidei în care "feroviarii" au cerut două lovituri de pedeapsă s-a încheiat 1-1.

La fel ca și prima repriză, actul secund a început cu CFR Cluj în ofensivă, în timp de gazdele nu au reușit sa iasă din propria jumătate. La 11 minute de la reluare, Debeljuh a trimis periculos cu capul, însă balonul a trecut alături (56)

Clujenii au continuat forcingul, iar după o oră de joc, Păun putea reuși dubla, dar șutul său nu a prins spațiul porții oltenilor (60).

În cele din urmă, "feroviarii" au reușit să revină în avantaj. Debeljuh a deviat elegant cu pieptul pentru Deac, care a înscris fără emoții (68).

În urma golului încasat, gazdele s-au expus, iar clujenii au profitat. Cu un sfert de oră înainte de final, Păun a fost lansat în jumătatea adversă și l-a executat din nou pe Pigliacelli (75).

Campioana a gestionat foarte bine finalul meciului, s-a impus cu 3-1 și își păstrează prima poziție în clasamentul Ligii 1.

Comenteaza