Misiune îndeplinită pentru campioni. CFR a câștigat împotriva lui Sepsi OSK

Misiune îndeplinită pentru campioni. CFR a câștigat împotriva lui Sepsi OSK

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus în runda cu numărul 13 din Liga 1, scor 2-0. 

"Feroviarii" au avut inițiativa încă din primele secvențe ale partidei din Gruia. Campioana s-a instalat în jumătatea adversă și a încercat să pună presiune.

Cu toate acestea, prima oportunitate de a marca le-a aparținut oaspeților, la execuția lui Aganovic reținută de Bălgrădean (13).

Imediat după jumătatea reprizei, elevii lui Dan Petrescu au găsit drumul spre gol. La o centrare venită din corner, Bouhenna s-a înălțat în careul advers și a reușit să înscrie împotriva fostei sale echipe (24).

După minute bune în care ritmul partidei a scăzut, covăsnenii au forțat egalarea. Chunchucov a trimis în plasa laterală (44) și, astfel, CFR Cluj a intrat în avantaj la cabine, 1-0.

În startul actului secund, partida s-a desfășurat după același scenariu, cu "feroviarii" în ofensivă. La șapte minute de la reluare, Culio a fost faultat în careu de Mitrea, iar centralul a dictat penalty.

Veteranul argentinian și-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă, pe care însă a ratat-o. Totuși, mijlocașul a urmărit balonul și a reușit să majoreze diferența (53).

Oaspeții au încercat să înscrie un gol care îi putea readuce în joc, însă s-au lovit de barajul defensiv al clujenilor.

În schimb trupa lui Dan Petrescu a încercat să înscrie pe contraatac, iar Omrani (76) și Alibec (79) au trecut pe lângă gol.

În ciuda eliminării stupide a lui Bordeianu (80), care a încasat două cartonașe in două minute, CFR Cluj a reușit să obțină în cele din urmă cele trei puncte. 

Comenteaza