Mişcări de trupe la CFR. Cine pleacă sigur, cum se va construi lotul. Cât este bugetul

Mişcări de trupe la CFR. Cine pleacă sigur, cum se va construi lotul. Cât este bugetul
Preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan, a dezvăluit care sunt planurile legate de lotul pentru campionatul viitor.

Iuliu Mureşan a dezvăluit câţi jucători vor pleca şi câţi vor veni la CFR, pentru campionatul viitor, în care echipa va juca în Europa League.

"Vor pleca toţi jucătorii aflaţi la final de contract", a spus Mureşan. Asta înseamnă că Maah, Gabionetta, Chanturia, Piccolo, care au plecat deja de la Cluj, dar şi Maftei, Rada, Rui Pedro şi Batin au pus capăt colaborării cu CFR.

Despre Felgueiras şi Cadu, Mureşan a afirmat că vor rămâne la echipă. "Astăzi vom avea o discuţie cu Cadu", a spus preşedintele, lucru confirmat şi de jucător. "Vorbim astăzi, pentru că vineri plec în Portugalia. Nu ştiu care va fi rezultatul discuţiilor", a declarat căpitanul lui CFR. Despre Felgueiras, Iuliu Mureşan a spus că ar putea pleca. "El este sub contract cu noi, rămâne în lot. Dacă apar oferte, discutăm. Acum, că jucăm în cupele europene, nu mai suntem dispuşi să lăsăm mult din preţ. Dacă pleacă, avem 1-2 variante de înlocuire", a explicat şeful din Gruia.

Mureşan a spus că are în vedere mai multe transferuri. "Vrem să facem un lot de 16 jucători, la care să se adauge fotbalişti români, din pepiniera proprie, dar nu numai. Avem în vedere mai mulţi jucători străini şi, dacă vom reuşi să aducem cinci dintre ei, vom avea din nou o echipă puternică. Ne axăm în special pe jucători din Peninsula Iberică, spanioli şi portughezi, pentru că sud-americanii au devenit prea scumpi".

CFR aşteaptă oferte de la FCM Târgu Mureş pentru Sepsi, Voiculeţ şi Hora, jucători care au fost împrumutaţi acolo în iarnă şi care s-au acomodat foarte bine în echipa mureşeană.

Iuliu Mureşan a dezvăluit că bugetul clubului pe anul viitor va fi de 6-7 milioane de euro.

Comenteaza