Miriuţă pregăteşte derby-ul Clujului. “E cel mai important meci”

Miriuţă pregăteşte derby-ul Clujului. “E cel mai important meci”
CFR Cluj a remizat cu Corona Braşov în ultima rundă şi a rămas fără victorie în 2014.

Echipa lui Paszkany e campioana remizelor în acest sezon, CFR-ul ajungând la 10 partide încheiate nedecis. Ultima reprezentaţie a fost pe terenul ultimei clasate, Corona Braşov, meci terminat 2-2, după ce feroviarii au condus cu 2-0. Miriuţă a fost reconfirmat în funcţie şi începe să pregătească derby-ul cu Universitatea Cluj.

Clujenii au avut meciul cu Corona Braşov în mână, au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalaţi în ultimele minute de lanterna roşie. Tot la 2-0, Cadu a ratat şi-o lovitură de la unsprezece metri, iar la finalul meciului Miriuţă a luat foc. "Nu trebuia să pierdem din mână acest meci niciodată. Nu mi-a plăcut atitudinea juctorilor mei şi le-am spus la 2-0 că meciul nu e jucat, nu s-a încheiat. Am avut şi penalty, asta este, mergem mai departe. E normal să fim cu toţii supăraţi, nu aveam voie să greşim la modul în care am făcut-o", a răbufnit tehnicianul. Miriuţă a avut apoi o întrevedere cu preşedintele Iuliu Mureşan, iar acesta l-a asigurat că nu se pune problema unei demiteri. În patru partide oficiale în 2014, CFR Cluj a bifat trei remize (0-0 cu Vaslui, 1-1 cu Viitorul şi 2-2 cu Corona Braşov) şi o înfrâgere (0-1 cu Steaua), iar în etapa următoare va primi în Gruia vizita Universităţii Cluj, rivala aflându-se în lupta pentru evitarea retrogradări. "Avem timp să pregătim acest joc şi vom munci şi mai mult decât am făcut-o. Este un joc foarte important, cel mai important şi trebuie să-l câştigăm. Este un derby tradiţional, jucăm în Gruia şi vom face totul pentru victorie. Ne concentrăm toată atenţia la acest joc, mai ales că nu am câştigat deocamdată nici o partidă", a explicat Miriuţă pentru ZIUA de CLUJ.

Piccolo ratează derby-ul

Italianul Felice Piccolo nu va putea evolua împotriva Universităţii Cluj, în runda următoare. Fundaşul a primit galben în partida cu Corona Braşov şi este suspendat la derby-ul cu "U" Cluj. Miriuţă va putea conta, însă, pe Rui Pedro şi Najib Ammari, ambii ispăşindu-şi etapele de suspendare. Partida dintre CFR şi Universitatea este programată luni, 24 martie, de la ora 21:00 pe stadionul
Dr. Constantin Rădulescu. 7

Corona - CFR Cluj 2-2

Au marcat: Neacşa (60), Coman (85) / Negruţ (18, 21)

Stadion: Tineretului

Spectatori: 300

Corona: Marc- Burlacu, Poverlovic, Damian, Munteanu - Pârvu (Balint, 81), Dâlbea - Miranda, Buş, Neacşa (Forika, 87) - Coman (Mendizov, 90)
Antrenor: Ionel Gane

CFR: Felgueiras - Maftei, Cadu, Piccolo, Rada - Monroy, Djokovic (Lopes, 55) - Batin, Negruţ (Tade, 72), Gabionetta (Păun, 65)- Chuka
Antrenor: Vasile Miriuţă

Cartonaşe galbene: Dâlbea (25), Buş (30,61), Munteanu (37), Poverlovic (63) / Piccolo (58), Batin (61)

Au arbitrat: Cristi Popa (Piteşti) - Bogdan Velicu (Bucureşti), Daniel Ciocanea (Sibiu)

 

Etichete
Comenteaza