Mijlocașul CFR-ului, Valentin Costache, lăudat în presa internațională: “Poate fi comparat cu Ljungberg”

Mijlocașul CFR-ului, Valentin Costache, lăudat în presa internațională: “Poate fi comparat cu Ljungberg”
Noul transfer al echipei din Gruia e considerat un specialist al paselor decisive de către jurnaliștii italieni.

Fostul jucător al lui Dinamo este prezentat de site-ul italian tuttomercatoweb.com drept un jucător capabil să schimbe soarta unui meci prin calitățile sale. Între acestea se află viteza și abilitatea excelentă de a-și pune colegii în valoare prin centrări.

Mai mult, Costache e comparat cu fostul mijlocaș al lui Arsenal, suedezul Fredrik Ljungberg. "Centrare e cuvântul cheie când Valentin Costache se află in teren: născut în 1998 a devenit un jucător fundamental în Cluj, în ciuda faptului că are doar 19 ani. Poate fi comparat cu Ljungberg, nu atât de mult pentru coafură și personalitate, dar pentru ștința tactică, performanța în creștere constantă, l-a propulsat în elita tinerilor români gata să devină stele internaționale, trecând chiar granițele țării", notează publicația italiană.

Costache a fost adus în această iarnă de CFR Cluj de la Dinamo pentru 700.000 de euro. Mijlocașul cu 3 selecții pentru naționala de tineret a României are 14 apariții in actualul sezon al Ligii 1, reușind 3 goluri și 5 pase decisive.

 

Comenteaza